Milena Lazarević: „Rupe“ u implementaciji sankcija se moraju zatvoriti, Srbija je jedna od njih

Ostavite komentar


  1. U isto vreme Nemacka moze da uvozi Ruski gas koliko hoce,naftu isto tako a mi Evropsko dno po prihodima i standardu ne treba da uvozimo gas i naftu…..i ja treba da verujem kako ova gospodja zeli meni neko dobro.

  2. Da evo bas ste podrzali Srbiju njen teritojalni integritet I pre neki Dan podrskom AP Kosovo za prijem u Savet Evrope.

  3. Ti znas na kojoj stolici sedis. Treba odbraniti drzavu, slobodu, dostojansto a ne prodati se za malo para Ili za dzabe

  4. Voleo bih da mlada dama objasni sta je to „prava strana“ jer ja u ovom konfliktu vidim rat Amerike sa Ruskom putem NATO snaga, na teritoriji Ukrajine koja je ovom prilikom kolateralna steta, i sta je to prava strana????? Ziveli

  5. Ceo svet je jedva čekao šta će dotična da kaže pa da se po tome postroji.

  6. nemoj da me liberalizam štiti od zdravog razuma i demokratije
    .
    jer medijima , ekonomskim moćima i silama prinude vlada liberalizam
    a…
    Ronald Regan ( bivši pretsednik USA ) jednom prilikom reče:
    „ako liberalizam dođe na vlast, on će biti gori od fašizma“
    i liberalizam je došao na vlast ( i sve je pod pritiskom njegovih „sloboda“
    .
    tekst politike sankcija prema Rusiji je u suprotnosti sa zdravim razumom
    i objašnjavati besmislenost svega što čini trend liberalizma je nemoguće,

  7. Koja si bre ti funkcionerka, zbog plate koju primas spremna si da ponizavas Srbiju, ti u skoli mora da si pohadjala samo casove fiskulture.

  8. „..kljucne poruke koje se mogu cuti….“ je strasno koliko je perfidno i nisko , jer zapad to radi SAMO i jedino iz sopstvenih interesa – da Ukrajinu dodatno zaduzi isporukama oruzja, da Ukrajinaca sto vise izgine i da se oni , posto – poto pozicioniraju na ukrajinsko-rusku granicu sa svojim raketnim sistemima , sto se nece desiti ukoliko Rusi imalo pameti imaju.Poceli su ovo iz tih razloga, stvatno bi bili kompletni idioti da ne idu do kraja. Kubanska kriza je jasan primer i ne treba biti bas pametan da bi se razumelo

  9. Zboravite podsticaje, drage EU komsije, vec ispravite nepravdu i borite se za teritorijalni integritet Srbije, kao sto se borite za teritorijalni integritet Ukrajine.

  10. Tonje ona koju cemo hvatati makar i zadnji dan njenog zivota, po informaciju gde se trenutno nalazi ici cemos vi zajedno u DANAS, i taj dan za DANAS ce biti dan koji se nikada nece zavrsiti.

  11. A šta je to think tank?Za početak nam to objasnite,pošto sam u školi učio srpski,malo znam engleski,ali ove novopečene izraze ne znam i ne želim da ih naučim.

  12. E ako se tako percepira onda da uvedemo sankcije. E blago si ga nama sa takvim kadrovima. Raspitaj se malo po tim konferencijama kako iste te zemlje preko trecih zemalja trguju sa tom istom Rusijom, naravno sa onim sto im je strateski potrebno. Sto ne nateraju Tursku da uvede sankcije? Prica vam je suplja i pitka za neuke i neobavestene.

  13. Kospodja Milena sve pravo kaze koliko ce mo zivjeti u proslosti I trdoglavosti bez nekog sadasnjog obrazovanja da vidimo bolju buducnost za Serbiju .Ne mogu da shatim sta ljudi misle i pisu . Izgleda da se tesko mjenjamo na bolje samo tucemo jedno isto iz proslosti treba da se probudimo I da pomirisimo cvijece hvala

  14. Rupe u celoj ovoj situaciji su evidentne. Ja mislim da Srbija treba da bude blagonaklona prema onima koji su je pomagali u prošlosti a oni koji su je bombardovali i gazili prema njima treba da bude rezervisana a ne neprijateljska. Neprijatelji Srbije su svi oni koji nam ne žele dobro bilo unutrašnji bilo spoljni. Pod ovim uslovima kad su Englezi napustili EU nije mi jasno što se mi guramo. Budimo svoji na svome gledamo svoja posla i svoj interes a ne interes Brisela ili nekog drugog.

  15. Vecina vas meša babe i žabe! Lepe su vam pare iz Evrope, automobili i njihova tehnika čak i evrići a kad treba Evropa da se podrži onda vam dođe na pamet da ste ponosni. Budite ponosni pa bojkotujte Evropu u svemu… Vi koji se toliko zalažete za Kosovo preselite se tamo i branite odatle Kosovo a ne iz Beogradskih kafića

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.