Milena Popović: Neću da budem samo Oliverova udovica

Ostavite komentar


      1. Idi na Kosovo i povedi sve ovo sto je doslo u Srbiju sa Kosova i nemojte nas unistavati vise!

        1. Doktore, nepismeni ste. Nije Kosovo vec Kosovo i Metohija. Mogli ste, ako nista drugo barem to da naucite. Odakle te Vi dosli postovani gospodine? Mije valjda da ste Vi ovlasceni da odredjujete ko ce gde da ide? Ili, mozda to ne znate. Verovatno Vam je poznatije poreklo Vaseg kucnog ljubimca nego soptveno. Vas komentar je olicenje coveka obolelog od teskog palanackog sindroma.

          1. Vaša pismenost je tek na nezadovoljavajućem nivou. Uzmite Gramatiku za peti razred i naučite gde se stavlja zapeta i nemojte da pišete ošišanom latinicom i kritikujete pismenije od Vas.

          2. Obnovite gradivo profesore. To sto ste profesor nista ne znaci.

        2. Idi ti u tvoje selo, a najverovatnije si poreklom van Srbije. I ti ćeš nekom iz dela Srbije Kosova, da spočitavaš. Što se tiče ove..slažem se da je gadura.

    1. Lepo je sto izlaze clanci i ovoj zeni. Tada se vidi koliko bolesnika ima u ovoj drzavi. Ona mu dodje kao lakmusov papir za sve one koji se valjaju po ovom nasem blatu. Ocajnicki pokuavaju da je uvuku u svoje blato ili, makar, tim blatom zamazu lice i ove lepe i ponosne zene.

      1. Pa eto, i ja kao „bolesnik“ bih da samo konstatujem da je, kao i mnogi u nizu, samo rešila da kapitalizuje svog pokojnog supružnika.

        Niko nju ne uvlači ni u kakvo blato, nigde, sama se zavlači i valja…

        1. Ispravka… ne „supružnika“ jer nisu ni bili u braku već partnera, momka, dečka, kako god da definišemo…

          1. A, koja je tu kvalitativna razlika? Sta se menja u odnosu ovo dvoje ljudi? Mislite da bi ljubav /ili mrznja/, bili veci da su bili u braku? Kako ona to sebe, sama, uvlaci u blato? Da je prisla onom Trandafilovicu sigurno bi bila najmoralnija osoba i ucveljena udovica, zar ne? Ili, da je makar pljunula po Vucicu i optuzila ga za smrt svoga muza, decka, momka, partnera, birajte sta Vam je po volji, cime bi, poput vecine iz ove „mnogosvesne“ opozicije, unapred abolirala albanske zlocince? Da li, vecina vas, koji, ovde, bezumno cerecite, ovu zenu , zelite bas takav nacin njenog ponasanja? Gospodine bolesni ste kao i vecina ovih koji histericno mrze osobu koju ne poznaju a, koja je, upravo zadesila velika tragedija.

    2. Evo dobro poznate osobe, na kojoj ce, danas, kao i toliko puta ranije, da se prazne razni patoloski slucajevi. Uprkos tome ona i dalje ostaje neukaljana, lepa, uspravna i ponosna. Medju ovom isfrustriranom ruljom to su neoprostive mane.

      1. Dobro je to da ti nisi deo tih patoloskih slucajeva!? Je l’ to samo tesis samog sebe ili se javlja neka potreba da kao po pravilu strcis svojim nebuloznim zakljuccima kako bi prkosio i terao inat svima? Ako se dobro secam i sam si skoro pljuvao po ovoj zeni, a sada licemerno izigravas samilost i postovanje.

        1. U zabludi ste. Kao sto sam postovao Olivera Ivanovica i smatrao ga hrabrim covekom, koji je zivot dao ostajuci na Kosovu i Metohiji, gde ga je i stigla arnautska zlocinacka ruka, jos vise postujem ovu ponosnu zenu koja ume da se nosi sa sopstvenom tragedijom kao i sa ovom srpskom raspomamljenom ruljom.

      2. A dobar joj je i dekolte, dobro ide sa crninom koju nosi. Mislim, Oliver bi se slozio da se ona uclani u partiju koja je odgovorna za njegovo ubistvo?! Nisam sigurna

        1. Gospodjo, nije zdravo tako neodgovorno lupetati. Da smo drzava u kojoj se zna neki red, za ovu tvrdnju biste morali da odgovarate ili, da pruzite dokaze za ovako ozbiljnu optuzbu. Dekolte je zaista dobar i u njemu ne vidim nikakvu vulgarnost. Zena ume da nosi svoju lepotu a Vas prizemni komentar je samo Vasa slika.Nemojte da se brukate. Obuzdajte svoje bolesne strasti. Po imenu, ipak. Vi ste dama..

        2. Eh svaka cast lepo, do juce ih je okrivila za ubistvo muza a sad u kolo s’njima! A ti glupi zorane samo da znas, olivera su ubili srbi, neko od onih cija je gospodja sad clan! „Blago njoj“

          1. Apsolutno te u „pravu“?! Sve Srbe su pobili Srbi?! Cak i onu decu na Bistrici. Ili one zeteoce na njivi? Kao i one u autobusu „Nis ekspresa“. Da ne pominjem one koje ste priklali u mraku, da niko ne vidi i ne cuje. Takav idiotizam, moze da odvali samo „sicko“, ciji je IQ ravan broju cipela koje nosi. Milena nikada nije okrivila nijednog Srbina za smrt svoga muza. Ona zna cije je to delo. Jos jedna, tipicna, arnautska laz.

          2. Da li su Srbi ili Albanci je nebitno.Ubica je ubica i daće bog da se pronađe kao i nalogodavac pa neka dugo i teško robija.Ali taj isti Đurić iz SNS je pokojnog Ivanovića klevetao i javno vređao a ova žena sa njim sada sarađuje. Još važnije da sa ovom ženom koja mu i nije bila žena , porodica Ivanović ne kontaktira.
            Pametnom dosta.

          3. @Sasa:
            Kako nije vazno ko su ubice? Ubice su oni koji su Ivanovica drzali utamnicenog skoro 4 godine. To je jasno i vrapcima na grani, uprkos srpskoj moralnoj gologuziji koja grajom i galamom gleda da sakrije prave i ibice, i nalogodavce. Njima je smrt Olivera Ivanovica dobrodosla da mogu i to da iskoriste u razracunavanju sa onim koga mrze. Sto se tice Djuricevih predizbornih naklapanja kojima je napadao Ivanovica to, kao razlog ubistva mogu da navedu samo polupismene budale, kojima glava ne sluzi za razmisljanje vec, samo za sisanje. Zamislite sta sve, ovih dana, izgovaraju politicki oponenti jedan o drugom? Shodno tom Vasem visoikoumnom zakljucku ovde bi trebalo da strada stotine ljudi. Gospodine, bilo bi lepo da prilikom komentarisanja koristite zdravi razum a ne svoja afektivna osecanja.

        1. I ja sam to hteo da predložim, ali sam mislio da neće objaviti.Podržavam.

      3. Objsni mi gosp. Knezevicu , kako je ona Oliverova udovica i ja priznajem da sam , kako Ti rece “ Patoloski slucaj „!!

      4. Ponosna?
        Ona je ućutkana.
        Kupljena.
        Ijeste lepa i uspravna, ako je to bitno.

      1. Mozda je ova gospodja nekada i podrzavala Olivera Ivanovica (verovatno i iz istih pobuda kao sto danas podrzava Vucica), ali mu je odmah nakon smrti okrenula ledja i tu kaljugu nikada nece oprati.

        1. Ona je izdala mrtvog coveka,za to je dovoljna slika pored onog djurica.

      2. Koliko ja znam on nije bio njen suprug . I ko pljuje po Oliveru ?

    3. Naravno da nije udovica pokojnog Olivera,ali jeste ljubavnica koja cini sve da dokaze da joj je licni interes najvazniji.

    1. Sva sreća pa je gospođa doktor i sigurno će pomoći ovim stručnjacima iz SNS_a.

  1. Nažalost, takve kao ti se i grabe za vlast u Srbiji. Ništa novo nisi rekla. Kada si srela Olivera, maštala si da jednog dana budeš prva dama. To što su muškarci glupi i slepi nije tvoja briga.
    Najlakše je tuđim parama udovoljavati svim prohtevima takvim damama.
    U ministarstvu spoljnih poslova, Dačić zaposljava na odgovorna mesta starlete i manekenke. Zato je i zabranjeno zapošljavanje. One sa integritetom neće udvarače i ucene i odlaze u inostranstvo, gde su države uređene. Da svojim trudom i znanjem doprinesu boljitku, a u interesu svih.
    Narod je prost, siromašan i zatucan. Čovek čoveku je vuk.

    1. Recenica : „Ja sam sa Oliverom pocela da radim pre njegovog ubistva “ Govori o kakvoj intelektualnoj gromadi se radi.

  2. Sve se prodaje u ovoj zemlji. DS je prodao sva preduzeca, a SNS sad prodaje zenu i decu.

  3. Lepa i pametna žena… Ajde SzS-ovčice…navalite na pljuvanje…

      1. i vi ste, Ljubisa, pronicljivi, bistri, i upravo dirljivo otvoreni, zacudilo bi me kad vas vladajuca klasa ne bi zapazila, a ako zapadnetet za oko i lepotici koja je bez konkursa dobila posao bicete nagradjeni kako dolikuje

    1. Ne znam šta će ta lepa i pametna žena da radi kada se tvoj vođa bude otimao za ćebe u Zabeli. Da li će moći da pogleda sebe u ogledalu? Da li ćeš ti moći?

    2. Ona nije Zena,Ona je konkubina ili narodski receno ljubavnica pokojnog Olivera!Oliver ,se u grobu prevrce odovakvih sramnih izjava..Nego,sta radi Marko Djuric?

    3. Vi nekog nazivate ovcicama? Aahhaha… pa samo ovce kritiku i sopstveni stav tumace kao pljuvanje…vi nemate kapacitet da napravite razliku jer ne znaju da vas obuce bolje na sns akademiji… a o „udovici“ sve najlepse…

    4. Sta god uradila bices pamcena kao udovica Olivera jer si to postala njegovim ubistvom a postoji osnovana sumnja da su to podrzali i delovi tih partija i razne mafije , poludrzavnopolitickeekipe ako nisu i same ucestvovale u tome.

    5. Zašto bi neko nju uopšte pljuvao pametni Ljubiša, dovoljno se sama popljuvala. Zaboravila je nešto što nije smela da zaboravi, ali, priznajem, izbor stranke joj je vrhunski. I oni su kao i ona zaboravili su šta su bili i šta radili, u čemu prednjače Vladalac i ministar odbrane, a ima ih još…

    6. Ocekujem da je zbog ovakvog „gafa“, svi oni koji vec „znaju“ ko su ubice Olivera Ivanovica, sada, direktno optuze za organizaciju i ubistvo svoga muza. Kod onih koji polude ili zapadnu u paranoju sve je moguce. A sve je jednostavno i objasnjivo? Zenski deo komentatora ovu gospodju mrzi zbog njene fizicke lepote, a „aktivisti“, zato sto odbija da pljuje i mrzi Vucica kao i aktuelnu vlast jer, zna /ali ne moze jos da dokaze/ ko su ubice i gde se nalaze nalogodavci. Nazalost opoziciji vise odgovara da su ubice Srbi i to bas oni koji im smetaju da se domognu vlasti.

      1. Prosto i jednostavno, „@ZK“ je Apostol Pavle, direktno se susreo sa nasim Gospodom? Blago nama!!!

    7. Niko ne moze da popljuje coveka tako temeljno kao on sam sebe.

      1. Najbolji dokaze za tu Vasu tvrdnju mozete naci u ovim komentarima?!

        1. Sto si se tako zapalio Zorane?! Pa svuda te ima covece, odmori malo. I da, pljunula je na sebe i svog pokojnog muza. I ne, nisam ljubomorna, bolja sam riba od nje

          1. Ona nije „riba“. Gopodja Milena je dama u pravom smislu te reci. U tome je razlika izmedju zena sa dignitetom i „riba“. Ne mozete da obuzdate svoju zensku pakost. Vama je cudno sto me „ima svuda“ a nije Vas frapirala i zacudila ovolika hajka na ovu zenu? Da li ste se zapitali u cemu je stvar? Zbog cega? Vise izliva mrznje prema njoj nego prema citavom albanskom zlikovackom udruzenju?!

          2. Re: Zoran Knezevic;
            Ne da te „ima svuda“ nego si dosadio i Bogu i narodu. Da imaš iole poštovanja prema čitaocima i komentatorima na ovom sajtu i taj famozni „IQ“ koji često pominješ ti bi shvatio da si, ako si primetio, usamljen u odbrani nečega što je nesuvislo braniti. Zar ti se ne čini tako? Niko, ako sam dobro shvatio iz brojnih komentara, ne napada ličnost ove gospođe već neke njene postupke ili poteze i to se nikako ne može podvesti – kako ti podmećeš – nržnji. Svako ima pravo da se, između ostalog, bavi i politikom i to nije sporno, ali su logički deplasirane neke njene izjave što su mnogi primetili i komentarisali. I pored svega, tebi niko ne brani da gajiš simpatije prema njoj ili bilo kome, ali dozvoli da ima nekog i sa suprotnim stavom i zbog toga ne treba da se jeziš.

          3. @ Obucar:
            Koje su to „njene izjave“, koje su „deplasirane“? Navedite mi molim Vas MAKAR JEDNU? Znate sta? Koristite vec otrcane klisee kreirane na lazima a potom se ti klisei koriste kao neoborivi argument?! To su oni argumenti tipa : „pa svi znamo ili „opste je poznato“ itd.itd. Zar Vama nije cudniji ovakav izliv gneva, uvreda, primitivnih reci i omalovazavanja, koji prosto kipi sa 95% komentara vec moj „usamljeni“ komentar?! Mora da ste jako hrabri kada ste se odlucili da se prikljucite rulji koja samo sto nije dosla do stadijuma u kome se traze „vesala“? U osnovnoj skoli smo ucili jednu pricicu cije je naravoucenije bilo: Deco, kada vidite da njih stotinu goni jednog, znajte da je onaj jedan u pravu. Verovatno niste bili na tom casu, zar ne? U svakom slucaju, da su mi cipele busne, zaobisao bih Vasu obucarsku radnju.

          4. @Zoran Knezevic
            Što se tiče „njenih izjava“ i šta je „deplasirano“ možeš pronaći o ovom kratkom prepričanom tekstu vezanom za njen intervju NIN-u. Detaljnije pročitaj u pomenutom nedeljniku pa ćeš, ako želiš (a ti to očito ne želiš) da shvatiš šta je to na šta ovde reaguju čitaoci. Tvom tzv. maherskom i irelevantnom naravoučeniju ću suprostaviti jedno drugo: ako na nekom skupu, ma kom bilo, njih 100 aplaudira, a jedan viče „uaaa“, ko je tu onda u pravu, a ko budala? Da li je moguće da su onih 99 budale, a samo jedan pametan? Izvuci zaključak shodno tvom umišljenom „IQ“. I,…….mani se cipela, nisu one tema, nego se opasulji dok je vreme i uključi bar jedan delić mozga koji nije inficiran zaslepljenošću i ograničenošću. P.S. Preporuka iskrena: Toplica je poznata po prekrasnoj i čistoj, nezagađenoj prirodi, izađi malo na vazduh, mani se tastature, mudrovanja, pametovanja, seiranja i ‘pišanja uz vetar’ jer je to škodljivo po zdravlje i psihu!!

          5. @ Obucar:
            ———–
            Ne znam da da li su te, 99 osobe, u pozoristu, u pravu ili krivu ali, sasvim sam siguran da iza ovih 99 komentatora, koji iz svih „kalibara“, „pucaju“ po ovoj zeni, stoji neka patoloska mrznja koja je apsolutno besmislena. Nikada necu shvatiti ljude koji ce, iz mrznje prema Vucicu, mrzeti i sve one koji ne mrze Vucica?! To je bolest gospodine „Obucar“. Moje naravoucenije, koje sam naveo, nije ni mahersko ni irelevantno vec predstavlja deo vaspitanja kojim je ucitelj, u mom selu, pokusavao od nas da napravi ljude. Na tim naravocenijima, a bilo ih je bezbroj, trasiran je zivotni put generacije kojoj i ja pripadam.Hvala na savetu, da ostavim tastaturu i izadjem na vazduh. Ja bih Vama preporucio da se malo sklonite sa te promaje. Ocito je da Vas je dobro produvala.

    8. Nema šta ko da je pljuje.
      Samo pokazuje kakvo je moralno stanje „Nebeskog naroda“.
      I dok pišeš o ovcama mogu da te spakuju u neki autobus i odvezu na neko polaganje kamena temeljca ili otvaranje deonice auto-puta.
      Ljudi bez dostojanstva uvek imaju cenu…Bilo da je to sendvič ili dolazak u Beograd sa zaposlenjem posle suprugovog ubistva.
      Izbor je naš. Moj je bio da pobegnem iz rodnog Beograda u inostranstvo. Smetale su mi sve te ovce koje bi htele da budu vukovi, brabonjci, zagađenje i djubre..

  4. Muci jadna…coek ti se u grobu okrece.Dade ti obraz na rasprodaju.Jadna si i bijedna.

  5. Pred njom je ocigledno karijera. Vidim je kao pomocnicu ili zamenicu ministra u nekom buducem ministarstvu.

  6. Hmmm , „lepa“ da ne komentarišem al’ “ pametna“… hmmmm,čime li si to izmerio Botu SNS- ovski ???

    1. I ja se čudim kako je to većini ovde ova žena lepa. Za moj ukus je nekako preutegnuta, prenašminkana. Deluje jeftino, a tako se i ponaša.

  7. Ako neće da bude samo Oliverova udovica , onda ona sama , prva, mora da prekine da se stalno poziva na Olivera . I smatram da novinari uz njeno ime vise ne trebaju da stavljaju Oliverova udovica. vreme je da stoji samo njeno ime i da je ljudi prepoznaju ili ne prepoznaju po njenom radu i njenim političkim zaslugama

  8. pa ti sada vec jesi lubavncia SNS-ovca onih koji su certali metu tvom muzu …

    1. Steta?! Izmakla vam je, zar ne? Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

  9. Prvo, ona nije „udovica“. Ona je bila nevencana supruga, i moze da bude jedino – nevencana udovica.
    A sto se ostalog tice , cinjenica je da – dok je Oliver Ivanovic bio ziv – nje nigde nije nije bilo.
    Navod kako je „Oliver smatrao da ce ona biti njegova naslednica“ su prazne, besmislene i nelogicne reci.
    Proizilazi da je on, punoj politickoj snazi, kao racionalan i razlozan i razuman politicar, razmisljao u severnokorejskom stilu – o svojoj zeni domacici, bez ikakvog iskustva, osim u kucnoj vnabracnoj zajednici, kao svojoj „politickoj naslednici“.
    Proizilazi da su i on, a posebno ona, znali da ce on biti ubijen pa je on „smatrao da mu je ona politicka naslednica“!
    Bezobrazna je tvrdnja, sada kad je on mrtav, da mu je ona „osmisljavala kampanju“, da ga je ona politicki vodila! Znaci, on je bio glup i nesposoban, politicki neuk, pa ga je nevencana zena vodila kroz politiku!
    Sad je lako ovako pricati, reklamirati se, kad mrtva, Oliverova usta ne govore.
    Sve ostalo posle ubistva Olivera Ivanovica, u vezi ove njegove nevencane supruge, je cist kupoprodajni ugovor izmedju nje i aleksandra vucica. Ni o tom ugovoru, nazalost, pokojni Oliver ne moze da se izjasni, a sudeci po onome kako je i sta radio i mislio, moze se zakljuciti i sta bi rekao.
    Zalosno je sto ga, navodima da „ne moze da tvrdi da on ne bio bio na listi sns“ i „da bi je on danas apsolutno podrzao“, nevencana zena danas posthumno svrstava medju sledbenike vucicevog kriminala protiv kojeg je on apsilutno bio.

    1. A najogavnije od svega je da nikad ne propušta da napomene „znam da bi me Oliver podržao u ovome što sada radim“. Ma, ajde?! Sad znamo i šta bi mrtav čovek radio?!
      Mada, ja nju razumem, nije njoj lako. Potiče iz sedine gde je žena bez muža nekompletna i teško preživljava. Nema podršku Oliverove familije, a izgleda ni od svoje familije ili na njih ne može da računa. Ima dete, nema baš neko obrazovanje, niti bogznakakve intelektualne kapacitete. Zato mora da unovči jedino što ima, a to je Oliverovo ime. S druge strane, od SNS-a je dobila ponudu koju nije smela da odbije.
      Sve je to u redu, samo ne znam šta će ova nesrećnica da radi ako se jednog dana pokaže da iz Oliverovog ubistva stoji Srbija i srpska vlast?

  10. Više bi te poštovala da si otišla u javnu kuću. Nadam se da ovaj narod ima bar malo mozga i da će te staviti gde ti je mesto.

    1. Mima, ovaj narod I’ma mozak, ali ga ne koristi? Konzervisan i sluzi samo za gluposti!!!

  11. Gospođa Popović bi mogla da bude najmanje ministarka, samo da završi neku školu – za fakultet nek uzme skripte od Stefanovića, a pošto mi deluje kao kapacitet može brzo i da doktorira – tu su Stefanović i Mali ako zatreba.

      1. Ekspres „magistratura“ na sns megatrendu!
        Tako su „diplomirali“, „magistrirali“, „doktorirali“ i šta sve ne još i nikolić tomislav, tabaković jorgovanka, đorđević zoran, mali siniša, stefanović nebojša… i hiljade sns botova….

  12. Nemam nista protiv Milene Popovic uradila je ono sto bih i ja verovatno uradio da su mi ponudili radno mesto koje po mojem obrazovanju i sposobnostima ne zasluzujem, a ko zna sta bih sve uradio kada bi mi resili i stambeno pitanje,bio bih spreman da promenim i ime.Ja sam jedan od onih koji obozava onu narodnu i rukovodi se njome “Para vrti gde burgija nece“ i drago mi je sto nisam jedini.

  13. Lepa Milena se ugleda na svog šefa Vučića, priča jedno (neću u politiku … pa znate, ipak ‘oću …naredio šef a i isplati se) a radi drugo (šef je pričao svašta i na sve je pljunuo i uradio drugačije (predugačak je spisak za komentar ali na pr: rekao je da se neće kandidovati za predsednika i da nikada neće priznati Kosovo…), ali ko to pamti, dok je sendviča i grebuckanja).

  14. zamišljam to dete kada odraste pa kad bude čitalo o svemu ovome šta će misliti o svojoj majci. prestajem da komentarišem jer i razmišljanje o moralnosti ove žene mi se gadi.

  15. Kako je ta gospođa udovica?Da bila udovica morala je biti u BRAČNOJ zajednmici.Ona je svakako izdsala Oliverove ideale.

  16. Uzalud pisem ovaj komentar, jer ga vas opetator vec poslovicno nece objaviti, ali hajde da pokusam.
    Nastranu gospodja, ali neka mi neko objasni, sta je navelo novinare NIN-a, da rade intervju sa jednom tako bezvrednom osobom. I sta je navelo vas, iz Danasa, da vest prenesete i usput ukratko prepricate.
    Secam se vremena kada je Danas vodio bitku sa Radikalnom strankom, tako sto dugo o njihovim aktivnostima nije ni reč objavio. Šešelj se zbog toga pušio, vrlo ga je to bolelo, a mi citaoci nismo nista time izgubili.

  17. Uporedite ovu i gospođu Branku Prpu. Šta to beše obraz, šta to beše integritet.

  18. Oni su živeli u vanbračnoj zajednici, ne u braku, zar ne. Marina Ivanović je bila supruga.

  19. Dala intervju za NIN?! Minus za NIN. Da li da je ocekujemo i u Utisku nedelje? Olja, nemojte, molim Vas!

  20. Mozete sa Radoicicem pod ruku. Da Vas je Oliver icemu naucio bezali bi ste od SNS-a.

    1. Naravno, ali je bio i ulog …prvo likvidirati OLIVERA, za članstvo kod A Vučića….
      To je bar jasno !!!
      Vučiću nisi pametan , za taj prosek na Pravnom f.
      Moj je prosek bio niži, ali me moja pamet , jako dobro služi, i dan danas kao i u vreme studija na Pravnom fakultetu .u Beogradu… …
      Vučiću i danas kaskaš za DIPL.PRAVNIKOM od 74 godine…

  21. „Oliver bi me podržao, čak iako se ne bi SLAGAO sa mojom odlukom.
    Jao, meni nije dobro, može li neko da mi objasni ovu izjavu¿¿!!!

  22. Sve, sve, ali jedno mi nikako nije jasno – sta li je Oliver video u/na njoj i kako nije uspeo da je provali, ako je vec uspeo da provali one koji su mu „spakovali“ zatvor?

  23. Nije baš jasno šta znače reči Udovice,“ NEĆU DA BUDEM samo Oliverova udovica!
    Za vas i vašu decu ili dete je jedino bitno da budete „ČESTITA OSOBA“!
    Sve drugo je vrlo sporedno !!!

  24. Pogresno oslovljavanje sa Oliverova udovica.Oliver se nije razveo od svoje prve i jedine zvanicne supruge.Taj njihov zajednicki zivot nije cak ni vanbracna zajednica.Opet se vracamo na cinjenicu da se nije razveo.Godpodja jedino moze da ima titulu ljubavnice ili prijateljice.

  25. Prerasli ste u bulevarsku novinu kada donosite ovakve vesti. Svaka čast.

  26. Evo vam ujutru na nekoj od naprednih televizija monologa vodje da lamentira i smisleno razreši ovu, inače nebitnu, odnosno čisto srpsko- moralnu pojavu.

  27. Zasto niste nastavili u Oliverovoj stranci? Divan nacin da udjete u politiku….SNS…

    1. A sta reci o onoj sekretarici, mislim da se Oliver prevrce u grobu? O ovoj primadoni nemam reci!!!

  28. SNS je Mileni Popovic resio sve probleme a ostao je samo jedan mali problem a to je da joj pronadju bracnog druga.Nadam se da ce i taj problem uskoro biti resen jer je SNS je na celu sa AV svemoguca.

  29. Lepa jeste, ali je krase najgore osobine. Ili je možda i naterana? Neke ponude nije pametno odbiti. To je Oliver naučio plativši najvišu cenu. Tako gledano, valjda je i pametna. Užas, baš užas. Mislim, ona je na listi SNS, a poziva se na Olivera Ivanovića. Strahota.

  30. vecina ima svoju cenu…. malo je nepotkupljivih, neko je skup, a neko je jeftin….

  31. moj komentar ce biti lican, naime ja sam odovica vec 24 godine. i tako ce ostati. Ja mislim da covek umre dva puta kada ode sa ovog sveta i kad ga zaborave!

  32. Strašno je čitati dokle su doterale bot kompanije. Jedni je kude, jedni je brane, ali najbitnije – svi joj dižu rejting. „Nije bitno šta pišu, već da pišu“.

    1. Ma pustite čoveka neka na miru počiva pa vi mislite da nju to dotiče.

  33. Milena je lepa žena. Ubili su joj muža i ovo je potvrda da je u Srbiji politika postala, nažalost, najprofitabilnija privredna grana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.