Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, ponovo dobila funkciju u Vladi 1Foto: EPA-EFE/DJORDJE SAVIC

Milena Popović, udovica ubijenog lidera Srba s Kosova, Olivera Ivanovića, objavila je danas da je ponovo imenovana na mesto državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine, prenosi Nova.rs.

„Vlada Republike Srbije imenovala me je danas po drugi put na mesto državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine. Hvala Aleksandru Vučiću i Milošu Vučeviću na ukazanom poverenju. Naša Srbija je najlepša“, napisala je ona na Instagramu.

U novembru 2022. godine Milena Popović postala je državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine.

Milena Popović je po profesiji istoričarka umetnosti, a pre angažmana u ministarstvu je radila kao asistent na Akademiji umetnosti u Kosovskoj Mitrovici.

Ona se nedugo po ubistvu Olivera Ivanovića preselila iz Severne Mitrovice u Beograd, iz bezbedonosnih razloga, a potom i prihvatila posao u Kancelariji predsednice Vlade Ane Brnabić.

Pre četiri godine ona se učlanila u Srpsku naprednu stranke, da bi nakon izbora 2020. godine postala i poslanica u Skupštine Srbije.

„Ja sam od početka ne svojom voljom na neki način postala deo političke javnosti Srbije i sada sam odlučila da konkretno počnem da se bavim politikom i odlučila sam da svoju podršku pružim Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, posebno inspirisana poslednjim napadima na njega“, rekla je nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda Olivera Ivanovića svojevremeno za Nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari