Milić: Crna Gora je dodatno izložena hibridnim operacijama jer je geografski i demografski mala

Ostavite komentar


    1. @Marko…Jadno je to pravoslavlje ako ga uništava jedna osoba.Pre će biti da ga uništava unutrašnja klerikalna struktura,popovi i njihovi finansijski interesi!Promašili ste temu.

  1. Sta briga NATO za demokratiju. Fasisticki Portugal je clan natoa od 1949 i kada je 1974 izbila revolucija karanfila i narod oborio fasizam nato nije branio diktatora Salazara. Nemoguce je braniti fasiste. Tako da nato ne moze da brani Mila Djukanovica i da hoce.

    1. @igor,,,NATO ne brani predsednike,premijere,ministre,diktatore ili bilo koga,već državu članicu svoje organizacije,to bi bar trebalo da znate! I Erdogan je „demokrata“ na najjače, pa je,opet,Turska članica Alijanse,a ne može da uđe u EU!

  2. Prvo oteraše sve mlade iz crne gore, onda nas originale ne priznaju kao da su samo oni pravi a sad kukate dole da ste mali…
    PA, pa… sami se snađite…

  3. Direktorka Centra za evroatlanske studije Jelena Milić kao osoba sa najvećom platom, , dok (cg) policajac jedva (500 crkotina)i i plendira za hibridnu operaciju, što znači da je za severnoatlansku intervencijau da očuva režim Milo Đukanovića u Crnoj Gori.
    Direktorka Milić , zbog nekog razloga pominje protest za slobodnu mediju širom Srbije, ali nema pojma da je narodu dojadio Vučić i zna dok je Vučić bio opozicioner , krio po kukurizima kod Milo Đukanovića u Crnoj Gori.
    Milo Đukanović , nije nikakav demokratski socijalista, nego je komunista kao Bulatović, Miloševića i Vlasi, iskoristio peti oktobar za prelaznu vlast i ustav zajednice za crnogorsku nezavisnost i sva bivša udba se sklonila u Crnu Goru.
    Milo Đukanović, je najveći kriminalc sveta, (prodao) izdao KiM, zbog Bil Klintona i sad želi da knsifikuje svu srpsko pravoslavnu imovinu, narod je ustao protiv i ovoj nepravdi se pridružile svi Srbi, Srbije, Srpske i Dajapore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.