Milica Đurđević o Vučićevim „zaslugama“ što Srbija nije ruska neprijateljska država: Ne dozvolimo distanciranje Rusije od Balkana

Ostavite komentar


  1. Nije teško rusima da drže šape na Srbiji pored ovakvih koji nevole svoj narod i svoju zemlju, a puna im usta srbije, al srce im u moskvi !

  2. Nije to vuciceva zasluga to je stav naroda koji vecinski podrzava rusiju

  3. O tome šta ‘braća’ Rusi misle o nama (interesi) i kako nas tretiraju, najbolje govori mirovni ugovor izmedju Rusije i Osmanskog carstva, poznati Sanstefanski sporazum potpisan pre 144 godine 3.marta 1878.g. On (sporazum) ipak nije zaživeo, uz velike ljude tog vremena kakve je Srbija imala, predsednika vlade i ministra inostranih poslova Jovana Ristića veoma veštog diplomate i kneza Milana, ta nepravda je ispravljena tri meseca kasnije 13.juna 1878.godine na Berlinskom kongresu.

  4. Pametna mlada zena.
    Takve treba u skupstinu.
    Ne razumem nasu vladu da zeli u Evropu koja se vec rasped.
    Ako je to tako dobro,zasto su Englezi napustili.
    Dok NATO tj.Amerika ne napuste Evropu,uvek ce biti rata a oni ce propitiation,kao I posle drugog svetskog rata.

  5. Milica Zavetnica Vučićev Trojanski konj. Odvlači glasove koji ce u drugom krugu pripasti Vučiću. Ona je isto što i Šapić 2020. Čak u Kragujevcu joj dali prostorije koje je koristila Šapićeva stranka, slučajnost?

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 10

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.