"Vučićev kum uzima skupštinsku karticu Milice Zavetnice?": Đurđević Stamenkovski otkriva za Danas šta je Darko Glišić zapravo uradio 1foto: Printscreen/YouTube/ParlamentSrbija

Snimak na kome se vidi ministar za javna ulaganja Darko Glišić kako vadi skupštinsku karticu ispred svoje koleginice iz vlade Milice Đurđević Stamenkovski tokom prvog dana vanrednog zasedanja Skupštine Srbije pojavio se u medijima i izazvao različite spekulacije o tome zašto je to učinio.

Tako je portal Nova.rs uz snimak objavio da „zašto je Glišić uzeo karticu od ministarke – pitanje je na koje bi javnost trebalo da dobije odgovor, a nema sumnje da će iz SNS kuhinje ponovo stići „kreativno“ objašnjenje cele situacije“. Za Glišića u tekstu kažu da je „prvi stranački operativac i kum Aleksandra Vučića“.

Na snimku se vidi Glišić kako karticu uzima iz monitora ispred predsednice Zavetnika i stavlja je u unutrašnji džep svog sakoa, sve tokom govora potpredsednika vlade Aleksandra Vulina. Na ovaj potez ministarka za brigu o porodici i demografiju nije reagovala. Kako je to izgledalo pogledajte na snimku ispod.

Upitali smo Đurđević Stamenkovski šta je Glišić zapravo uradio na šta nam je ona odgovorila da je – uzeo svoju karticu.

„Ministar Darko Glišić je uzeo svoju karticu, jer smo zamenili mesta“, kaže Đurđević Stamenković za Danas.

Isto se vidi i na početku prenosa.

Kada su članovi Vlade Srbije došli u Skupštinu i zauzimali svoja mesta, Glišić je seo na mesto na kojem je, u momentu kada je uzimao karticu, sedela Đurđević Stamenkovski, što pokazuje i snimak ispod.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari