Milica Đurđević Stamenkovski o izveštaju EP: Ovakva odluka je lekovita za srpsko društvo

Ostavite komentar


  1. Mica pokazuje pravu politicku ozbiljnost I zrelost. U buduce ima moj glas! Ovakvu politicku opciju Srbija dugo ceka

  2. Ako se već bavi politikom, ova i ostale Mice treba da znaju, da je potpisivanjem Briselskog sporazuma, Vučićev režim praktično priznao državu Kosovo, a sve ostalo je zamajavanje naroda. Sankcije Rusiji, kao agresoru, treba obavezno uvesti, pri čemu treba znati da su oni nama 1992 g. uveli sankcije, koje su nas teško pogodile.

  3. (Vučić) Medjusobno priznanje… u zvaničnom Evropskom pregovaračkom okviru (odnosi se konkretno na Brisel. sporazum) toga nema, već samo stoji puna normalizacija odnosa Beogr. i Prištine. Stoji: „sveobuhvatni pravno-obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa“ (drugi izraz u smeru priznavanja). Hašim Tači je 2013 tražio od Dačića učlanjenje KS u UN. Dačić odgovorio da će se to sveobuhvatnim sporazumom na kraju rešiti ako se Albanci i Srbi slože… i dobio kritike u Srbiji. Pisani su komentari

  4. Ništa novo od kolonijalista i nacista. Ajde sada da čujemo opoziciju u Srbiji, kako će opravdati ove zahtjeve iz EU. Ubijeđen sam da će u početku ćutati, odnosno do onog trenutka dok ne dobiju i ne nauče govor pd svojih mentora iz te iste EU. Da je opozicija koja veliča „demokratiju zapada“ pobijedila na izborima postavljee uslove ispunila bi unaprijed.

  5. Коме још треба ЕУ, они су само обични амерички поданици и слуге, зар да тежимо нечему таквом?

  6. Nikada više ti neće uspeti da narod glasa za tebe kao do sada. Eto obezbedila si leb za 4 godine na programu kojem niko više ne veruje. Brzo ćeš se vratiti tamo odakle si i došla.

  7. Mica zavetnica,bivša radikalka
    može da nervira Evrofanatike do mile volje ali sve što je rekla
    je istina…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.