Milica Đurđević Stamenkovski: Evropljani u Srbima vide „uzor i nadu“ zbog brige porodici

Ostavite komentar


  1. Otvoreno postavljam pitanje uređivačkom kolegijumu „DANASA“ zbog čega vređa čitaoce prenoseći izjave ove političke karikature? Vređa inteligenciju kad pročitaš ovakve izjave i to na ovakvom mestu!!!
    Ostavite Mitroviću,Mariću i drugima da se ponose zavetnicom i da prenose njene baljezgarije!

  2. Ha,ha, ha sigurne kuce pune, deca se ubijaju po skolama a ova prica gluposti… tuzno

  3. devojko ili ženice da si malo dokucana što onomad reče moja baka ne bi u srbistanu bilo svako malo dan žalosti kao poslednja dva dana oplakivanje žrtava , stalno kuknjaža i crnilo baš iz porodica , još od kosova , a uzrok se ne leči nikako! pa nama ubice i to masovne šetaju slobodno? ćuti ženice kako otvoriš usta lupaš gluposti srbiji se svi živi zgražavaju u svetu, dno od zemlje u svakom smislu ali za tvog mentora šešelja ovo su jako uzbudljive zlatne godine, srami se

  4. Iskreno, bolje da nas nema nego da budemo ko danasnja većina. Dzaba količina kad je kvalitet nula …

  5. da nemam blizu 80 godina danas za uskrs bi se preselio iz Srbije makar i Albaniju ovo vise nije za izdrzati

  6. Pre u Evropi vide Srbe kao zlocince iz 1990-ih i odgovorne za Srebrenicu i Kosovo

  7. Smem kladu da stavim da će srpska porodica za vreme vladavine milice udbašice srozati još dole poput krkobabića gde je kod onom skazio tu vise ni trava ne niče. Jedno je sigurno napuniće udbašica svoje račune debelo kao i ostatak vlade a kakvi smo takva nam i vlada

  8. Ova je vec krenula da „sipa“ izmisljotine, kao da smo maloumni?!!

  9. Све сами З А В Е Т Н И Ц И.
    Читава инфлација заветника.
    Само се не помиње ко се коме све заветује.

  10. Ne Milice, majka NIJE najbliže Bogu, majka je po hrišćanima prljavo biće koje ne sme u oltar.

    I drugo, da li ste našli Danku? Više je niko i ne spominje.

  11. samo me zanima koliko % stanovništva ovo može pročitat i ne reć koji kreten ovo može iti pomisliti

  12. Znači, ako možeš da rodiš dete, onda možeš da radiš šta hoćeš…da lažeš, kradeš…
    E Milice, Milice…iz tvojih usta je svaka priča šuplja jer si to što jesi.

  13. Mislim da se posebno ugledaju na naše političare. Kakav je to čvrst karakter kao stena pardon Milica.

  14. Jel’ to mozda zato sto si ti ministarka?
    Evropljani imaju mnogo jasniju sliku o tome sta znaci porodica, imaju dostojno obrazovanje, zaradjuju za dostojan zivot, ne zanose se nekim idealima i mitovima/legendama, ne nazivaju druge narode „bracom“ jer znaju koliko puta pravi brat bratu zarije noz u ledja, a kamoli ovi fiktivni nepostojeci i lazni.

  15. KO NE ZNA NASE MUSKARCE SKUPO BI IH PLATIO. NISU ONI NI ZA KAKVU PORODICU, ZATO I JESMO STARACKI NAROD. NISU NI ZA USMENI NI ZA PISMENI.

  16. Evtopljani,imate kulu
    „svetilju“u naprednoj
    Srbiji,koja je ideal sr
    ećne porod.Blago na
    ma jer nismo ni sves
    ni,dok nas gospodja
    ministarka nije pouči
    la u kako sretnoj,nap
    rednoj i prosperitetn
    oj državi živimo.

  17. je pricu prilagodila onako kako se sefu svidja.Pa nije bilo prosle godine,osipala si ga drvljem i kamenjem,a sada mu se ulizujes i lizes……Nisu takvi kao ti dostojni da predstavljaju narod,jer Svet misli da je sav narod takav kao sto si ti i tvoji istomisljenici.A sto se tice Sveta,bolje je i da neznas sta oni misle o Srbiji i njenom narodu,to valjda citas po stampi ako imas vremena kao ministarka.Ti ces biti upamcena kao jedna rlodvolicna i nepristojna osoba,kojoj je nacionalizam i mrznja prema drugim narodima ostalo u „zavet“od tvog mentora seselja.Ljudska bruko,neznas sta znaci obraz i ponos.

  18. Mi evropljani (zivim u EU)gledamo na tebe /vas kao evropski olos.Pa ti izgleda i neznas sta znaci uzor?Nije to sto ti mislis,jadnice i bedo.

  19. Kad je Milica Djurdjevic Stamenkovski u pitanju koja ne zna da pocrveni od sada ce sve biti u stilu „Trla baba lan“.Ko pametan moze da veruje preletacici.

  20. @Nik
    Ti veze nemaš sa mozgom, a ne sa hrišćanima! Je li Bogorodica bila žena? Šta znači presveta Bogorodica u hrišćanstvu, majmune?

  21. Dete ubica iz Ribnikara imalo je oca i majku, onaj iz Mladenovca nije gej. Bolje mama1 i mama 2 (tata 1 i tata 2) nego ovakvi mama 1 i tata 1 (i ovakva negej osoba) . Ili grešim?

  22. Ti si svoj cilj postigla, obmanula si svoje glasače i prodala ga za fotelju. Šta bi Bošku Obradoviću da te nije pročitao. Ti uživaj u toj tvojoj fotelji ali znaj da se izdaja pamti.

  23. Postala ministarka pa lupa da se coveku smuci.treba drzati lavor pored sebe.

  24. Brate, kako neko ovoliko tupav može da bude bilo šta u bilo kojoj državi?! U Severnoj Koreji biraju bolje kadrove za državne funkcije.

  25. Da li ona zaista veruje u ovo sto kazhe, da li zaista postoji neko ko veruje ovome sto ona kazhe? Da li postoji neko da to objasni? Ili mi negde greshimo, a da to ne znamo?

  26. Ovo je losa zenska kopija Seselja – The Duke of nothing. Laprdalo najobicnije.

  27. Kad još iz detinjstva vučeš teške komplekse, a ne možeš sa njima da se izboriš, onda dobijaš obakvu rug..u.

  28. ЈевРопска лудара је духовно, морално и правно практично већ разорена (духовне наказе, морални патуљци, безаконици који крше сва правила и законе) – остаје још да им пропадне економија, а то је у току….

  29. Kako joj neko nije pokupio one kamenčiće koje je posipala po putu u šumi na granici sa Kosovom, da ne zna da se vrati i da ostane u srcu Srbije za sva vremena.

  30. A šta to može drugo i da izjavi…preplašeno jer je ušlo u brlog…

  31. Ljudi moji pa ovo je uzas, sramota i odvratno sta ova brabonja… Ajmo svi iz Srbije a oni neka ostanu i vladaju sami sebi

  32. Zona sumraka!!!
    Šizofreno i nakaradno drustvo u kome ona moze da bude bilo sta!!!

  33. Da mi je neko rekao da ce se ova spodoba pojaviti na stranicama sajta Danasa i to na danasnji najveci hriscanski praznik, ne da mu ne bih verovao vec bi doslo do verbalnog konflikta.

  34. KAZE SRBI MORALNA VERTIKALA I UZOR ZA EVROPU…DACIC BI ISPRAVIO ISTORIJSKU GRESKU I DOZVOLIO TURCIMA DA „PRODJU“ ….SAMO CEKAM DA VUCIC POCNE RELATIRATI PREMA KALIGULI, GAJ JULIJU CEZARU I HANIBALU….TOTALNO LUDILO , ALI BAS TOTALNO

  35. Ova ima svoju nepismenu, krezubu publiku koja veruje u njene radikalske gadosti.

  36. Milice, beznacajna si osoba i pored toga sto si postala gospodja ministarka. Tvoje reci vise nemaju nikakvu tezinu. Svoj obraz si uprljala i prokockala. Ostade ti nadimak Milica lazljivica.

  37. Kad čujem da neko o sebi priča kao o velikom pravoslavnom verniku, meni se odmah upali lampica da imam posla sa huljom.

  38. Христос Васкрсе! Чини се да ће пре и то да се догоди (да се Христ „обрати јавности“) него да се овдашње колективно помрачење ума излечи.

  39. Kome smo mi uzor? I za šta? Kakva crna briga? Roditelji moraju da rade 10 sati dnevno za crkavicu kod stranih robovlasnika. O deci nemaju vremena ni da se brinu ni da ih vaspitavaju. Samo da im obezbede hranu i smeštaj. Vaspitavaju ih opskurni likovi sa youtube-a. Oni su im uzor i nada. Ili kad porastu da se politički prostituišu kao dotična i tako uspeju u životu.

  40. Nemojte više nju da spominjete. Kod takvih je nepotrebna politička korektnost.

  41. Господе о чему госпођа прича.Изгледа да слабо залази у земље ЕУ.Биће прилике да види шта је породица и васпитање када оде тамо.

  42. ..nemas ti dzabe dva prezimena ..to nije u srpskoj tradiciji..dvolicnost je tvoja sramota a ne vrlina..

  43. U rangu sa Karly (Karleušom). Nažalost, većina ima svoju cenu, a onda nam plasiraju izgovore.

  44. Sela si sama na ono što se zove obraz. Da li te je sramota naroda i porodice? Pokazala si kako izgleda čovek(žena) bez stida.

  45. Opozicija je zona komfora? A ministarsko mesto je zona kradje i sramote

  46. @Бестидно –
    Sram te budi da čoveka koji je izneo svoje mišljenje nazivaš majmunom.
    Osim toga, prvo bi morao da poznaješ stvar koju tako besno komentarišeš.

  47. Zalosno je da jedna preletacica „Milica lazljivica“ bude na ministarskoj funkciji koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.

  48. Šta li ova duva… Koja briga o porodici? Srbija mrtva zemlja, sva mladež pobegla, decu ne radjamo da ih ne bi u ratove slali, a ona melje o nadi…

  49. Njena deca nemaju ni godinu dana, ona nikad nije kod kuce. Ko joj dize decu? Kako ona moze da kaze bilo sta o porodicnim vrednostima?! I jos ministarka za BRIGU o poridici.

  50. Ona je umislila da je ona osmislila porodicu da od nje sve krece. Svasta.

  51. Први проблем је стерилност жена и мушкараца,зашто се то у ово време чешће дешава него раније када је био занемарљив број или није било у опште.
    Шта то уништава наше друштво.
    На једној страни милионери на другој немаштина,

  52. @Драган

    Dragane, crni Dragane… To što si izneo je ništa drugo nego obična ruska propaganda. Idi, prošetaj malo po Evropi, druži se sa ljudima. Okani se propagande za tuđu korist, vratiće ti se to stostruko.

  53. Prava žena na pravom mestu. Srčano i dosledno se bori za srpske interese i svoju zemlju Srbiju.

  54. „Evropljani u Srbima vide „uzor i nadu“ zbog brige porodici“
    – :)))
    – Posledica jačeg udarca kovertom ili nešto nasledno !?

  55. Da čovek ne veruje. Ovo sve glasači vlasti i Milice Zahvalnice ostavljaju komentare. Videlo se iz aviona, da je ona lažna opozicija i bilo je i komenatara kako firma njenog muža saradjuje sa Sns. Čitaš i ne verujes ovo sve botovi vlasti, sad nešto uvredjeni što ih prevarila… Aha botovi su bitni pa da

    I još jedna stvar zašto bi se ljuti neko ko nikad nije glasao za nju ili ajde za vlast? Ja ne vidim? Pa čak i gostovanje na N1

    Totalna sizofrenija nase poltičke scene. Nijedan opoziconi komentar.

    E boze…

  56. „Ja smatram da majka nikada ne može biti ‘roditelj jedan’, da otac ne može biti ‘roditelj dva’,

    Ima logike !
    Zamislite samo pitate dete ko ti je majka a dete kaze JEDAN a pitate ga ko vam je otac a dete kaze DVA !
    Kako bre DVA i tu se automatski nametne pitanje „ko je taj drugi“ i mic po mic eto „sumnje na radotilja JEDAN“ a to moze da dovede do nezeljenih posledica i rasturanja porodice !
    Zna Milica sta radi !
    I mene licno ni najmanje ne cudi sto je Srbija „uzor i poslednja nada za Evropljane“ !

  57. … “ kao i da u Srbima „vide uzor i nadu“ (citat). O čemu ova priča ? Uzor i nada, jel je taj samohvalospev čula od „šefa“ ili je sama izmislila ?

  58. Mozda im treba pomoci – dati im Elitu i Pink u najam.
    Sve bi im svanulo i shvatili bi kako se pravi mentalna kanalizacija.

  59. Желим још једном да видим Милицу на испиту код професора Бакића.Срамно издала си људе и лажима дошла ту где си сада.ОКРЕЋЕ СЕ МИЛИЦЕ

  60. @Bosko i Bucko koji ne razmislja

    Na kojim drogama ste trenutno?
    Skidajte se dok nije kasno.
    A ovo sto ona prica je samo prepisano od onoga sto melju Rusi vec mesecima, a odredjene nase spodobe to dele na Fejsbuku.

  61. Vidi se da ste bili na vlasti i da znate kako se dolazi na ministarska mesta pa sada se čudite.U vaše vreme nije bilo Milice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.