Milica Đurđević Stamenkovski posle skandala sa diplomom nastavila javne aktivnosti: Šta donosi Memorandum koji je potpisala? 1Foto: Nikola Živanović/Vlada Srbije

Milica Đurđević Stamenkovski, ministarka za brigu o porodici i demografiji i liderka vanparlamentarne stranke Zavetnici, posle otkrića medija da nema diplomu Fakulteta političkih nauka, kako je zvanično navela u svojoj biografiji, nastavila je sa svojim redovnim ministarskim aktivnostima, kao da se ništa nije desilo.

Đurđević Stamenkovski, koliko je poznato, nije se javno oglašavala o otkriću portala CINS-a, jedno kratko vreme bila je odustna iz javnosti, a potom su nastavila da stižu saopštenja i fotografije sa njenih državničkih aktivnosti u kojima učestvuju i drugi zvaničnici sprske vlasti.

Tako je 12. avgusta iz Vlade Srbije saopšteno da je ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski potpisala danas Memorandum o saradnji sa JP „Pošta Srbije“ kojim je omogućeno da se obezbede vaučeri za banjsko lečenje, apoteke, kao i vaučeri za jednokratnu finansijsku pomoć za lica obolelih od retkih bolesti.

Milica Đurđević Stamenkovski posle skandala sa diplomom nastavila javne aktivnosti: Šta donosi Memorandum koji je potpisala? 2
Foto: Vlada Srbije/Nikola Živanović

Ministarka Đurđević Stamenkovski zahvalila je v.d. direktoru Zoranu Anđelkoviću na učešću Pošte Srbije u ovom značajnom projektu, zahvaljujući kojem na više hiljada adresa širom Srbije stižu vaučeri za podršku licima obolelim od retkih bolesti.

„Pošta kao institucija koja bezmalo dva veka postoji u našoj zemlji, podelila je sa nama brigu o porodici i dala doprinos da vaučeri za banjsko lečenje, apoteke, kao i vaučeri za jednokratnu finansijsku pomoć, što pre stignu u domove lica obolelih od retkih bolesti“, naglasila je Đurđević Stamenkovski. Ona je istakla da će potpisani memorandum omogućiti brže i efikasnije dopremanje vaučera, prenosi se u saopštenju.

Milica Đurđević Stamenkovski posle skandala sa diplomom nastavila javne aktivnosti: Šta donosi Memorandum koji je potpisala? 3
Foto: Nikola Živanović/Vlada Srbije

Memorandum o saradnji potpisan je u zgradi muzeja JP „Pošta Srbije“.

Milica Đurđević Stamenkovski posle skandala sa diplomom nastavila javne aktivnosti: Šta donosi Memorandum koji je potpisala? 4
Foto: Luka Nikolić/Vlada Srbije

Prethodnog dana, saopšteno da je ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski prisustvovala ispraćaju mladih sportista iz regiona i dijaspore, učesnika kampa „Srbija te zove 2024“, istakavši tom prilikom zadovoljstvo što se i kroz ovakve aktivnosti pokazuje jedinstvo našeg naroda, pre svega, naše dece i omladine.

Ispraćaju dece iz Republike Srpske, Crne Gore i Severne Makedonije sa sportskog kampa je, pored ministra za brigu o porodicu i demografiju, prisustvovala i ministarka privrede Adrijana Mesarović, navodi se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari