Milica Đurđević Stamenkovski posle skandala sa diplomom nastavila javne aktivnosti: Šta donosi Memorandum koji je potpisala?

Ostavite komentar


  1. Kako je nije sramota posle svega sa diplomom da se pojavi u javnost. Ovo je dno dna! Bruka za Vladu Srbije.

  2. Idealna osoba za ministarku u naprednjačkoj vladi: lažljivica, prevrtljiva, neznalica, nemoralna, beskrupulozna, nema ni stida ni srama…malo li je ?

  3. Milina ih je videti,I čuti!
    Ministarka nema diplomu,v.d. direktor ne koristi baš sve padeže,al to nam je.

  4. Ništa novo od turboradikalskonazadnjačkih sektaša !!! Oni su operisani od stida,srama i morala !!!

  5. Ta mala mi je oduvek bila sumnjiva. Hiljadu će promeniti vera da joj bude što joj srcu drago.

  6. Ja ocekivao da pocrveni i podnese ostavku ali ona je navikla da vara pa joj zaobilazenje istine ne smeta.Zalosno je da se takva osoba nalazi na tako vaznoj funkciji.Ne treba da iznenadi u neuredjenoj pravnoj drzavi kakva je Srbija u kojoj nije greh lagati,krasti i kupiti diplomu .

  7. Očito misli da će se to zaboraviti ako se pravi da se ništa ne dešava! Kao noj koji zabije glavu u pesak, pa misli da ga ne vide.

  8. Polagala ispite na Moskovskom Univerzitetu. Pardon, na Ruskom Univerzitetu u hotelu Moskva. Pa sta? Nebojša iz Beograda je diplomirao u Sava centru,sam je to izjavio. Šapić je verovatno diplomirao na Tašu. Prica se da se Milicin diplomski rad zvao „Kako najbolje izbeći guzvu na recepciji hotela u trenutku kada u nju upadne autobus ruskih turista“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.