„Milica Đurđević Stamenkovski je desna Gordana Čomić“: Sagovornici Danasa o „autovanju“ liderke Zavetnika

Ostavite komentar


  1. Ocigledno da Milica Djurdjevic Stamenkovski nije naucila da pocrveni pa je se stide svi oni koji su glasali za Zavetnike.Ako se ostvari suskanje da ce se prikljuciti Aleksandru Vucicu onda slobodno mogu komentarisati „Naci ce vreca za
    krpu“ sto se odnosi na sve preletace.Prezirem preletace ali i one koji ih prime u svoje jato i trebali bi da se stide i za svaku su osudu.

  2. „Nula je broj bez vrednosti, osim kad opisuje čooveka. Onda može biti baš velika.“ Rade Šerbedžija

  3. Lepo poredjenje, obe su politicko orudje zla, svaka u svom delu politickog delovanja.

  4. Gospodin Anđelković , satelit Vučićev , koji izleteo iz orbite i sada luta , traži novi repetitor.

  5. Cenzus treba da se vrati na 5 % i da takve stranke budu daleko od bilo kakvog ulaska u skupštinu.

  6. Milica ima isti mentalni sklop i ambicije kao Vučić: biti na (u) vlasti, javnosti i uzimati pare. Reči im ne znače ništa – posebno njihove, uvek imaju nove stavove, ideje i obećanja. Nemaju stid i sramotu.

  7. Ала се ова Милица лажљивица насанкала. Тако јој је и требало. Направила је велику грешку што је дошла у Утисак недеље.

  8. Zavetujem se da ću sve učiniti da lično meni bude bolje, ne obazirući se na svoj narod i pokolenje = poturica

  9. Cim Alo, Telegraf, Informer pocnu nekoga da hvale odmah mi je bilo jasno da je na njgori moguci nacin izdala sve one koji su verovali u ono sto je govorila. Za mene licno ona je politicki mrtva i samo jedan preletacevic beli vise. Milice izgubila si obraz koji bi trebao bar malo da pocrveni.

  10. Politički karijerizam i ljudska prevrtljivost su naj gore osobine ovdašnjih političara.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.