Milica Đurđević Stamenkovski: Imam najviše šanse da doprem do birača SNS

Kandidatkinja za predsednicu Srbije i predsednica Srpske stranke Zavetnici, za Danas

Ostavite komentar


  1. Srbija je za mir u svetu, Srbija je za ocuvanje prijateljstva sa Rusijom, steta sto se ovoliki pritisak vrsi na nasu zemlju koja je napokon krenula s razvojem.

  2. „..Imam najviše šanse da doprem do birača SNS..“
    – Što je pre neki dan i postalo svima jasno. Oni su ti dali svoje potpise za kampanju…

  3. Milice,plasim se dete da si visoko poletela,mlada si,zivot je pred tobom,a sa uskustvom koje imas i tvojim godinama mesto predsednika bio bi prevelik zalogaj.

  4. Milica je budućnost novih , mladih obrazovanih politicara ! Samo da ih ih ima sto vise ! Dosta nam je starih i iskompromitovanih politicara bivse i sadasnje vlasti !

  5. Cim ona odma kada spomene vucica govori o Tadicu i izjednacava njih sve je jasno.Gospodin Tadic je daleko od tog zla milion godina ma sta je uradio pogrsno a jeste.
    A ince ko si ti,sto bi narod rekao cija si.Zaboravi to skretanje paznje!

  6. OD MILICE MNOGO OCEKUJEM, JENOG IZBORNOG DANA DA BUDE PRVA PREDDDNICA OVE NASE SRBIJE DOSTA DU VLADALI MUSKACI DOK J E NISU UNAKAZILI HAJDE DA POKUSAMO DA MENJAMO NESTO NEK DODJE ZENA MOZDA NAS POMESA MEDJU NAJBOLJE DA NE CVRLJIMO MEDJU NAJORIMA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.