Milica Kralj: Aktivista SNS me udario po ruci i odgurnuo u zgradi u kojoj živim

Ostavite komentar


  1. Za takve bitangen postoji lek.Sestro sa čim stigneš brani se to je dozvoljeno mislim samoodrana.Da mene udari tražio bi ga do kraja života i vratio dug.Slično se dešavalo u jednoj zemlji polovinom 20 veka.

  2. Potpuno se slažem sa Cecom, bahatost, primitivizam, prostakluk trpimo već dugo vremena! Sve je počelo u „narodnoj“ skupštini, dozvolili smo im da vredjaju naše velikane a govor mržnje je prešao sve granice. Sad nema više slovenaca, hrvata, muslimana itd.sad udaraju po svom narodu koji drugačije misli

  3. U fastickoj Nemackoj za vreme Hitera za prlave poslove bila tajna policia,Alber . Isto se desava i u dekoratkoj Srbiji.

  4. Spisak stanara je javna isprava i svako ima pravo da ga čita. Osuđujem svaki vid nasilja. Možda si ti bila drska i bezobrazna. Treb čuti i drugu stranu.

  5. Kako ja sa svojih 71. godinom života u Beogradu,gde sam inače i rođen ,na starom gradu , kao i moj pokojni otac a i deda , nemam to „iskustvo“ i sva ta osećanja koja imaju gospođa glumica Svetlana Bojković i gospođa rediteljka i univerzitetska predavačica Milica Kralj . Sada živim na Vračaru pa verovatno SNS-ovcima nije bitan Vračar ili je ovo orkestrirana predstava , jer opozicija , koliko vidim će pre na ulicu nego li na izbore .Kako kaže narod izgleda da su to ćorava posla pa hajde vas dve iz umetničke“elite“ da malo počnete da dižete prašinu pa će biti podrške i od drugih umetnika da se i njihov glas borbe za dobrobit Srbije čuje. Mislim da vam je vrlo glup šablon . Al neka , kakva jajarska vlast , takva nam je i kultura i njeni delatnici …

  6. Ako to može da se desi, mogu i da nas zatvore na nove, milijarde evra vredne, stadione, da od Srbije naprave evropski Čile. Pinoče je to radio, pre samo pola veka.

  7. Boro, kakva druga strana? Fizički su 3 krupna bizgova napala jednu ženu, UDARILI po ruci, valjda u samoodbrani. Ako se nekom ne dopadne nešto što kažeš Boro, misliš da je u redu da te udare po ruci ili, ako im se mnogo nije dopalo, po glavi?

  8. Čokalija sumnja da postoji nasilje jer se nije dogodilo njemu. Ništa nije naučio ni razumeo. Nasilje se mora osuditi i sprečiti!! Nema opravdanja za bilo koji vid nasilja, za bilo kog učinioca. Nasilje niko ne može da zasluži, Boro ne treba tražiti uzrok za nasilje u žrtvi. To je naopako i opasno??!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.