„Smeši“ li se Milici Zavetnici put Aleksandra Šapića i utapanje u SNS: Kako izgledaju dogovori sa Vučićem?

Ostavite komentar


  1. Ako ova dama prihvati Vucicev poziv bice najveca politicka bagra koju je Srbija imala. i nju bi trebalo eliministi iz politickih zbivanja.

  2. Pametnije je nju imati za političkog protivnika nego za saradnika.

  3. Glasam na istom mestu gde i ova gospodza. Od 1700 upisanih biraca, dobila je 19 glasova.

  4. Ona je potpuno nebitna na političkoj sceni, a ako uđe u SNS onda će Vučić da je digne iz blata. Inače sa Špićem ne može da se poredi.

  5. Auuu… baš sam „iznenađen“, ahaha…
    Svaka „ptica“ svome jatu !

  6. Prototip politicara: vergla u prazno, navezbani tekstovi, Kosovo u srcu, Rusija u dusi…ne prodje cenzus, ne da ostavku na sve funkcije…sutra bude izabrana na vaznu poziciju u drzavi

  7. Danas se smatra da neko ima talenat za politiku ako ume da lepo i tečno priča na TV, da ne zamuckuje ili zastajkuje u govoru (osim AV naravno, sa njegovim dramskim, pa i dramatičnim pauzama), vrti nekih 10-ak ključnih teza i rečenica koje će dalje da razrađuje, ulepšava, dopunjava….jednom rečju, traži se da budu slatkorečivi politički manekeni.
    Kolika je stvarna sposobnost Milice Zavetnice i sličnih, u suštinskom smislu, to bi valjalo da utvrde kometentni ljudi.

  8. I Sapic se spojio sa vuciceM pljuvao ga i na tu parolu imao podrsku naroda cim se spojio sa vuciceM manje gladaca ima vuciC znaci da mu odmaze a ne pomaze
    Toliko o koaliciji propast

  9. A sta ste ocekivali od nekog ko se nocu sunja oko kosovske granice
    Ona je politicka marginalna licnost.

  10. Ti tzv. Zavetnici su i do sada radili u interesu SNS-a! Ništa im neće škoditi i da se formalno utope u SNS jer su ionako nebitni na političkoj sceni Srbije!

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 8

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.