Milićević: Na vlast se dolazi na izborima

Ostavite komentar


  1. A na njoj ostaje …. ? vidimo kako. SNS nema jednog funkcionera koji sme da izađe na duel/raspravu. Stefanović ne sme zbog Krušika i diplome, Mali zbog diplome i Sava Male, Vesić zbog malverzacija u Beogradu, Vazduhoplov u bekstvu, Ana Brnabić zbog bate i Dina kartice (samo primer), Zlatibor Lončar i njegov sporan stan, Vuln neće na duel bez tetke, AV obećao pre 5 godina da će da izađe na megdan (verovatno čeka da tih 5 budu iz SNS-a).
    I ko im ostaje da izađe na duel? Pa likovi koji i ne znaju tačno koju funkciju imaju u državi. Znaju po plati i autu u kojem se voze ali to je sve.

  2. Na poštenu vlast se dolazi na pošzenim izborima. SNS je došao na vlast pomoću laži i uzurpacije slobode medija i.
    Ako je verovati Dr.Neši, a nije, ako je učinjeno 1000 poboljšanja izbornih uslova, to sigurno znači da su prethodni izbori bili neregularni.
    Ali, Neša sanja „Krušik“, pa neka lupa i laže, da mu bude lakše!

  3. Ovaj gospodin je pogrešno procenio mesto dešavanja nasilja, nasilje se dešava u sali skupštine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.