Milićević: O bojkotu parlamenta odlučili Đilas i Jeremić, oni su kao plemenski savez

Ostavite komentar


  1. Pa kako to mislis zemljace, da napravite vasu privatnu meanu od narodne Skupstine i sad da kririkujete normalne ljude koji su izasli otale, sto ne svrate na jos po jednu porciju ponizenja ? Cime se ti to hranis te si postao tako pametan ?! Molio bih da ne cenzurisete komentar. Ako moze.

  2. Naučili da ne rade a da primaju plate na teret poreskih obveznika.

    1. To je ocigledno.Dil ciji jedini cilj je da uzmu pare.DOS sistem.

  3. Sns slugo najgora, nisi dorastao da pomenes ime nekoga ko je bio predsednik Skupstine UN, a ne da ga pominjes kafanskom terminologijom ‘plemenski savez’. Vi u sps-u ste svesni da kada sns ode s vlasti odoste i vi i da narednih 30 godina necete preci cenzus (dok ne pocnu da glasaju oni koji vas ne pamte) zbog toga sto ste uvlakaci sns-u, ali nemate trunku stida koliko se srozavate svojim prostim izjavama dok se koprcate za mrvu vlasti.

  4. sns slugo, sto zivis na grbaci naroda kada budes u privredi napravio za sebe bilo sta od onoga sto je Đilas napravio pre nego sto je usao u politiku i kada napravis most koji je Đilas Beogradu napravio za vreme svog mandata, tada ces imati legitimitet da Đilasa spominjes. I to pod uslovom da naucis da se pristojno izrazavas, posto iz tebe govori turbo folk terminogija.

  5. To je odliučio svestan narod a ovi su samo kao dobri političari slušali šta on kaže.Samo ne vidim razlog da se u savez ne ubroji i Boško .

    1. I oni koji broje glasove kazu svoje, tj kazu: Vi glasate, a mi brojimo glasove.

    1. Vrucina „udarila“ pa ni trunke kreativnosti !
      A…da se nije ukvario sendvic ?

  6. Navikli da rade a da plate lezu.Djilas pogotovo,on je imao i po 3-4 plate..

  7. Da prisustvuju podnošenju 300 amandmana za svaki zakon? Bojkot izbora pa da vidimo tačan procenat te vaše „većine“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.