Milivojević: Ako se svi izbori održe i do kraja godine u istom danu, šanse opozicije su nikakve

Ostavite komentar


  1. Kako god se okrene opozicija ce doziveti debakl, veći ili manji, zavisi od grada do grada. Ali zna se kome narod veruje.

  2. Opozicija je neko ko samo zna da pravi skupove kojima ugrozavaju mir stabilnost gradjana sto nikako nije ono sto narod zeli

  3. Opozicija svojim neodgovornim ponasanjem nikada nece doci do svog cilja koji je da dodju do vlasti

  4. Cvijetine, smiri se, ne prosipaj pamet. Šta ti to znači da su šanse opozicije nikakve. Izbori će biti kada svevišnji odluči, i na te izbore, kakvi god da su, moramo izaći. Nemoj samo da kukumavčiš nego pokušaj da budeš konstruktivan.

  5. Cvjetin je u pravu a botovima po „p.p.s.“ !!! A to je „predsednički parizer sendvič“ !!!!

  6. Pa Gospodin Milivojević je vrlo konstruktivan – prvo lokalni izbori i posebno beogradski! To on stalno priča, a i Đilas je prodao prethodne beogradske izbora za obećanje predsednika da će biti novih u roku od pola godine! Naravno to je bila samo finta i obmana i Đilasa i građana!!!

  7. Ljudi pa koče za vas glasati.Dali ste svesni takva opozicija da vodi državu,zaista ste nenormalni.

  8. Nije njima do vlasti već im ponestalo para pa da se ogrebu iz budžeta bar za godinu dana

  9. Botovi pišu sve iste gluposti, kao da prepisuju. Međutim, Danas im to uredno objavljuje, kao i da ovi iz redakcije, dobijaju sendviče.

  10. Priznajem da je lepo od Danas da objavljuje i komentare botova, ali imam blagi oseaj da je pocelo objavljivanje vise komentara botova od komentara drugih ucesnika, da li se to nesto promenilo u uredjivackoj politici. Tabloidi i TV stanice naklonjene rezimu vrlo retko a neke nikako ne objavljuju bilo koji komentar protivan vlasti pa onda izgleda da se vi isto krenuli tim putem, nadam se da se varam. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.