Srđan Milivojevićfoto FoNet Aleksandar Mijailović

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević zatražio je večeras hitnu reakciju tužilaštva zbog napada na ekipu emisije „Slike života“ i ekološke aktiviste na Homoljskim planinama, od strane Javno-komunalnog preduzeća (JKP) „Belosavac“ iz Žagubice.

„Napad kamenom i pajserom na ekipu emisije Slike života i ekološke aktiviste na Homoljskim planinama od strane radnika JKP iz Žagubice zasluzje osudu i hitnu reakciju tužilašva. Ovo su slike naprednog užasa koji živimo već 12 godina. ;Puna podrška za Dejana Radulovića i N1“, napisao je Milivojević na društvenoj mreži Iks.

Autor emisije „Slike iz života“, koja se emituje na televiziji N1, Dejan Radulović izjavio je danas da su on, ekipa te emisije i aktivisti napadnuti dok su na Homoljskim planinama snimali cisterne Javno-komunalnog preduzeća „Belosavac“ iz Žagubice.

Kako je preneo portal N1, cisterne su u tom trenutku dovozile vodu za bušotine na Crnom vrhu, a ekipu i aktiviste napali su radnici tog preduzeća.

„I onda je jedan vozač JKP uhvatio kamenicu, krenuo ka prozoru suvozača, na sreću ispao mu je kamen. U tom momentu drugi vozač izlazi iz kamiona sa pajserom i nasrće na Ivana, aktivistu i snimatelja ‘Slika života’. To je vrlo ružna, strašna slika života“, naveo je Radulović.

Portal N1 je naveo i da niko nije povređen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari