Milivojević iz Mitrovice: Oni koji su se zaklinjali na kosovskom ustavu, spustiće se sa balkona u poslaničku klupu u Beogradu, pitaćemo ih za spot

Ostavite komentar


  1. je smetao kriminalcima iz vlasti s obe strane granice sa Kosovom.Ali ubica se moze naci vrlo brzo i to ce se dogoditi.

  2. Zasto vi ne odbijete poslanicke mandate i u Beogradu i u Narodnij Skupstini. Bet tog gradjanskog cina etike i hrabrosti, ako upskos kradji i prekradji sednete u poslanicke klupe, narod vam nece verovati ni rec vise nikada.

  3. Kada se promeni vlast, saznaće se i ubica i nalogodavac Oliverovog ubistva. Za sve koji smatraju da je odluka opozicija da uđe u Skupštinu pogrešna, preporučujem da se raspitaju o pravnim posledicama takve odluke. U tom slučaju, umesto opozicionih poslanika sve stolice u Skupštini pripale bi lopovima iz SNS-a pa bi umesto 129 poslanika Naprednjaci imali 207 poslanika + 18 SPS + 13 Nestorović +10 mađarska stranka i 4 mesta za manjine. Kakva bi to bila isključivo Vučićeva Skupština, razmislite?! Jedino što može da bude pozitivno jeste da Ustavni sud poništi izbore, ali je to malo verovatno, pa ćemo konačno znati da li i u tom „mutavom“ sudu sede sudije ili Vučićevi zatočenici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.