Milivojević: Opoziciji potreban neko poput Đorđevića

Politikolog analizirao mogući profil predsedničkog kandidata protiv Vučića

Ostavite komentar


  1. APSOLUTNA PODRŠKA za ovog istraživača i verujem da će opozicija, barem ovaj deo koji bojkutuje izbore 2020. smognuti razuma, i političke volje da podrži Mlađana Đorđevića. Moj glas Đorđeviću.

    1. Srpski kod radi ekstrahovanja naseg koda za buduca pokoljenja, kleronacionalisti, miki rakic i paralelne duboke strukture, tadiceva oprema za slusanje. RISI na terazijama kao naslednici ruskih bezbednosnih sluzbi, resetnjikov, toma nikolic podrzava, kamp na tari i onaj na zlatiboru. ENOT. Evroazijska unija. Bezanje preko brda nocu u cg. Pokusaj rusenja vlasti u cg. Nacosi prema C. Jovanovicu. Djilasov kum, opario se na rijalitijima. Jel taj Mladjan Djordjevic? Ko vama uredjuje list, V. Radeta?

  2. Mislim da ovakav profil coveka vise odgovara kao opis buduceg Vucicevog koalicionog partnera a ne protiv kandidata na buducim izborima.

  3. Da bi neko mogao bilo šta da uradi protiv Vučića, neophodno je pre svega da narod zna za njega, pa da o njemu i njegovim sposobnostima ima pozitivno mišljenje, znatno bolje od Vučića. Drugim rečima – treba nekako doći do naroda. Kroz medije to nije moguće, tu Vučić dominira i iskoristiće svaku moguću priliku da protivkandidata oblati i ogadi narodu. Jedino preostaje rad na ternu, direktni kontakt s ljudima, ako treba od vratsa do vrata. Učestvovanjem na nekim konferencijama u Rusiji se to ne može postići.

    1. Pa on vam je bojkot, Djilasov kum i saradnik. Izgooglajte djordjevica, od risija do srpskog koda, proverite.

  4. A koje taj Đorđević ? Mi mladi ne znamo za njega i niko nam nije pričao o njemu.

    1. Srpski kod radi ekstrahovanja naseg koda za buduca pokoljenja, kleronacionalisti, miki rakic i paralelne duboke strukture, tadiceva oprema za slusanje. RISI na terazijama kao naslednici ruskih bezbednosnih sluzbi, resetnjikov, toma nikolic podrzava, kamp na tari i onaj na zlatiboru. ENOT. Evroazijska unija. Bezanje preko brda nocu u cg. Pokusaj rusenja vlasti u cg. Nacosi prema C. Jovanovicu. Djilasov kum, opario se na rijalitijima. Jel taj Mladjan Djordjevic? Ko vama uredjuje list, V. Radeta?

    2. Sreca vasa. Znaci da niste bili na kampu na tari i onom na zlatiboru sa enotom. Onom sto ga zarvorila policija. Izguglajte stranku Srpski kod i sve sto pise o ovoj personi. Pa cete videti ko je Mladjan Djordjevic. Creepy, zar ne?

    3. Koji bre mladi, zar ih jos ima u vucicevoj okiranoj srbiji,pobegose deca glavom bez obzira od SNS torture

    4. Optuzuju ga da je sa pokojnim rakicem i djilasom privatizovao ds, uticao na vladike i povezivao ih sa bezbednosnim strukturama. Onda je i sam formirao Srpski kod, radi ekstrahovanja naseg gena za buduce generacije. Podrsku mu dao onaj t. Nikolic a osudili intelektualci. Doveo RISI vezan za ruske strukture na terazije, gde putinov savetnik resetnjikov objavljuje knjige Vratiti se rusiji. Bezao preko brda nocu iz cg zbog ondasnjih pokusaja desta ilizacije cg. Inace RISI je institucionalni deo naslednika kgb-a. Imao veze sa paravojnim kampom i enotom na zlatiboru. Izguglajte djordjevica pa vidite. Hvlala danasu na objvi objektivnosti radi.

  5. Primer kandidata koji bi mogao da pobedi Vučića na predsedničkim izborima je Mićko Ljubičić. I inteligentniji i obrazovaniji i pronicljiviji od Zelenskog. A Srbija mnogo manja zemlja od Ukrajine.

  6. Znaci ovde treba covek da bude povezan sa crkvom, Rusijom i Amfilohijem da bi bio prihvatljiv kandidat. Tuzno koliko smo malo odmakli od 19 veka…

  7. Čovek koji otvoreno zagovara članstvo u Evroazijskoj uniji. Koji se neskriveno
    sastaje sa predstavnicima ruskog obaveštajnog aparata..

    Da, to je sve śto je potrebno opoziciji, a i Srbiji.. E moj Milivojeviću..

    1. Ume li neko da objasni razliku izmedju Mladjana Djordjevica i Nenada Popovica (DSS, sada valjda SNS)?

      1. Nenad Popovic trguje sa Rusima i protura njihove ideje javno. Mladjan Djordjevic radi za ruse tajno i okuplja ekstremiste kojima je rodina ispred Srbije. Koji hoce da ekstrahuju nas, srpski kod za budica pokoljenja. Kao u Momca iZ Brazila.

      2. Dragi botovi!!!, kakva je razlika izmedju Leskovackog faraona i Jutke ili SNS, i Brnavicke zalosno ali istinito

  8. Opozicija je izgubila kompas, toliko su se izgubili da ne znaju vise ko pije ko placa. Sire nasilje, vredjaju gradjane, rade sve protiv Srbije, a zele vlast. Gde im je tu logika..

  9. U zgradi Društvene komore Ruske Federacije u Moskvi je održana godišnja sednica Generalnog saveta Skupštine naroda Evroazije.
    Gospodin bi predstavljao,mozda evroaziju u opoziciji i srpskoj vladi…licno meni takvi ne odgovaraju…on bi uz radikale,Popovica,SNS i Savez za Srbiju bio jos jedan predstavnik rusije u Srbiji!

  10. Da bi neko mogao mogao da parira Vucicu morao bi da bude bolji od njega, zar ne? Za gospodina retko ko da je cuo, a kamoli da bi glasao za njega.

  11. Humanitarna organizacija „Naša Srbija“, svakog leta organizuje na Tari kamp za decu iz celog regiona koja su ostala bez roditelja, uz stipendiranje školovanja najugroženijih.
    A sve to, bez reklame i bilo kakve lične promocije.
    Za ovo je zaslužan upravo Mladjan Djordjevic. Ne razumem se puno u politiku i to necu komentarisati, ali za organizaciju ovog kampa, Mladji, kapa dole.

    1. U kamp dolaze popovi, pevaju se nacionalisticke pesme, vezba vojna obuka, kao kod stamarovica na zlatiboru jos malo. U isto vreme doticni se bogati na vulgar im rijalitijima sa kumom Djidom. Malo bolesno?

      1. Da li ste nekada bili u prilici da vidite taj kamp ili da pričate sa decom koja su bila tamo.
        Ima dosta srpskih zastava, deca uistinu pevaju srpske pesme, a bogami se uči i istorija. Suvišno je verovatno da vam govorim da tu ima dece drugih nacionalnosti, a da se sve to skupa zove „Škola prijateljstva“
        Smeta vam to?
        Vi ste, ili bot, ili mrzite srpsku zastavu, ili ste jednostavno pogrešno obavešteni.

        1. Srbin sam, ali ne izdvajam svoju naciju od drugih. Zaista ne volim ikonografiju sa previse zastava, mitolosku istoriografiju Masarika i ostslih, gde smo navodno narod najstariji iz koga su proizasli svi ostali slovenski narodi, sve uz previse tamjana. U 21. veku. Volim misli D. Obradovica o prosvecivanju. Volim kako su Nemanjici, koliko su mogli, preuzimali tokove visoke vizantijske civilizacije. Ne volim kada se deci sa druge strane otima deo parka u Topcideru za vulgarne rijalitije. Mislim da je moje misljenje normalno i gradjansko, slazete se?

  12. PATOLOŠKI SRBOŽDER
    Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga i danas podržava. Medicina ćiti, i ako je on takav od samog dolaska na vlast. No glavni pomagači u stvaranju ovog zla su mu uzurpirana televizija, sudstvo i nekolicina razvratnih poslanika. Takva televizija mu služi da se lažima i klevetama održi na vlasti. Zloupotrebom iste Vučić stalno organizuje i dobija neregularne izbore. Opoziciji je zabranjen pristup. Tu je i sud koji sudi samo po njegovom diktatu, uglavnom se sudi njegovim neistomišljenicima. U tako stvorenom okruženju Vučić je počinio i najveća zverstva srpskom narodu u njegovoj istoriji. I tako je taj razulareni izdajnik kršeći Ustav izvršio izdaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi pozivni telefonski broj Kosovu i kako je priznao sva dokumenta Kosova. Setite se i da Kosovo nije bilo država pre njega. Ovo otvaranje granice Srbije prema Makedoniji i Albaniji nije ništa drugo nego stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji. A nama Srbima treba lična karta i pasoš da bi otišli u Gračanicu. To ova opozicija ne vidi zbog žudne pohlepe za vlašću. Isti taj Vučić i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je koordinator svih tokova novca, gde su kese tu je i on. Zatim je onako u četiri oka i rasprodao celu Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu. Gde su pare niko ne pominje. Kako je nestalo 38,5 tona zlata iz Bazela i to niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća i eksploatišu jeftinu srpsku radnu snagu. Vučić je tako stvorio robove koji imaju najniže plate i standard u Evropi. I krije da je svo radno stanovništvo nepovratno otišlo iz Srbije. Srbija danas nema medicinare, stručnjake, nema ni običnih radnika, sve je to pobeglo. Srbija je danas obična pustara. Sve se ovo dešavalo pod njegovom šapom.
    Ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ovim drugima. Dali se stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog izdajnika, klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su čekali katastrofu?
    Na kraju, Vučiću, sve se zna, i dosta više tog tvog primitivluka, klevetanja i cinizma, dosadio si nam. Moraš da odgovaraš za počinjeno zlo. Da li ti je to jasno? Jedina tvoja satisfakcija je što tamo nećeš biti sam, imaće vas dosta…
    P. Sajdžo 2020

  13. Opoziciji ni pet Djindjica ni svi sveci ne mogu pomoci da se vrate sa stranputice kojom su krenuli.

  14. Ne treba Srbiji više nikakav vodja. Novo društveno uredjenje NOMOKRATIJA je jedina solucija : vladavina naroda i zakona!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.