Milivojević povodom odluke Tatjane Macure da bude na listi SNS: Nemoguće je promeniti zlo ako mu se pridružite

Ostavite komentar


  1. U tu Macuru se Radule kleo pre koju godinu kao veeeliku opozicionarku i cestitu zenu, podpredsednicu pokreta. Okruzio se losim ljudima karijeristima i profiterima koji su sahranili DJB. A na sva ukazivanja na to odmahivao je i gurao dalje mimo razuma i volje clanstva. Zato je tu gde i jeste.

  2. To je vađenje, tanko i providno. Prvo, Ðilasov dil sa Vuĉićem tek će da pokaźe koliko je to „pozitivno“ bilo prihvaćeno, kada se zbroje glasovi posle izbora. U to ne verujem. Da je bilo zaista pozitivno prihvaćeno u javnosti, a i mi smo javnost, koji glasamo, njemu ne bi trebala toliko široka koalicija, mogao bi i sam na izbore? Ali ne moźe, mnogo nas koji smo bili potencijalni glasači, uglavnom zbog Marinike, odustali smo od njih, upravo zato śto je u ĉetri oka pregovarao sa onim sa kojim se ne pregovara.
    Drugo:
    Smeśno je samo izgovoriti „nestranačka liĉnost“ a naći se na listi stranke koja je gušila svaki disonantni ton a kamoli glas…i nadati se neĉemu što liĉi na promenu? Ne verujem da je g. Macura tako naivna ali verujem da joj je trebao izgovor.

  3. Ma daaaaaaj,SNS i „prava žena“ ! Pa vidi koje su „aktivnosti“ bivših „vadikalki“ u SNS-u !!! Sve same „profesionalne pljuvačice“ !! Ili ja grešim ???

  4. Smijurija.U radikalsku sektu,inace cuvenu po zalaganju za vrednosti razvijenog svijeta,demokraciju,toleranciju…,se ne ulazi iz uvjerenja u mogucnost promjene vec iz cistog interesa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.