Milivojević: Rio Tinto je dovela bivša stranka Milenka Jovanova

  1. Rio Tinto je u Srbiju dovela bivša vlast i nije samo DSS činila tu vlast. U to vreme predsednik Srbije je bio Tadić koji je tada bio član DS.

  2. U tome je stvar, postoji gomila sitnih tih nekih imena koja promaknu a koja su davala dozvole, pisala zakone, menjali posle zakone. Nisu tu samo Vučić i tako neka glavna imena nego desetine ljudi koji su rovarili. Ovo sve mora da se istrazi jednog dana.

  3. Eto, saznadosmo i to da Vučić nije dao „sve neophodne dozvole kompaniji Rio Tinto“. Omaklo se Milivojeveću.

  4. Nije bitno ko ih je doveo nego to kako politicari „brinu“ o svojoj zemlji sa punim dzepovima para, procitajte na wikipediji o Milu Djukanovicu koliko je para imao kad je usao u politiku a sad je 20. Najbogatiji predsednik… Tako i nasi rade

  5. „Rio Tinto je dovela bivša stranka Milenka Jovanova.“
    Stranka SNS-ovaca ( sadašnja stranka M.Jovanova) je stavila tačku na priču
    Rio Tinto! ZAŠTO SADA TU TAČKU BRIŠU?
    Sve druge priče su pucnji u prazno.

  6. Bivasa a mnogi bivsi u sadasnjoj su. Koliko me pamcenje sluzi, tadasnja vlast je dala befel za istrazivanje a ne i eksploataciju ako gresim izvinjavam se ali cini mi se da ne gresim. Da bi se dobila dozvola za eksploataciju moras da uradis istrazivanje pa onda ima neka dobrana zakonska procedura kako do dozvole za eksploataciju. Kritikovana je „bivsa“ za sve i svasta, pa sto ne ispraviste greske, nego ste nastavili gde su oni stali. a najbolje je da vi stvarno stavite tacku na litijum inace su Natrijum Jonske baterije buducnosti. A zemlju koju je kupio Rio Tinto organska hrana i imace povrat ulozenoga jer organska je na zapadu po prilicno skupa a vrlo trazena. Ziveli

  7. Neću da slušam ko je doveo Rio Tinto. Danas Rio Tinto mora iz Srbije. Neće ga pošteni vlasnici zemlje svojih predaka.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 10

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.