Milivojević: Stvaran broj fantomskih birača daleko veći od 98 135 za koje imam dokaze 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

„Za razliku od predstavnika režima Aleksandra Vučića koji su razorili domaće službe bezbednosti, pa su prinuđeni da informacije dobijaju od inostranih bezbednosnih službi, ja sam informaciju o protivpravno upisanih najmanje 98.135 birača dobio od onih časnih pripadnika bezbednosnih službi koji su zakletvu položili nad Ustavom Republike Srbije a ne nad partijskom knjižicom Srpske napredne stranke. To je broj za koji sam dobio dokaze,a možemo samo da naslutimo koliki je stvarni broj fantomskih biraća, jer Vučić je spreman da ukrade onoliko koliko mu treba da opstane na vlasti“, ističe Srđan Milivojevuć, funkcioner DS, reagujući na demanti premijerke u ostavci Ane Brnabić.

Prema njegovim rečima predstavnici režima Aleksandra Vučića su uhvaćeni u najvećoj krađi izbora kakvu savremeni svet nije video. Dokazi o izbornoj krađi šokirali su domaće i međunarodne posmatrače.

„Andreas Šider, član misije Evropskog parlamenta koji je na poziv Vlade Republike Srbije posmatrao izbore, izjavio je da je svedočio “masovnoj fantomskoj registraciji glasača i prevozu autobusima, kao i kupovini glasova, te zastrašivanju i maltretiranju novinara i da nigde nije video ono što je video u Srbiji“, dodaje.

Milivojević naglašava da je on podatke o protivpravno upisanih 98 135 birača dobio od časnih pripadnika bezbednosnih službi, za razliku od predstavnika režima Aleksandra Vučića koji su razorili domaće službe bezbednosti, pa su prinuđeni da informacije dobijaju od inostranih bezbednosnih službi.

„Pošto su u čestoj komunikaciji sa inostranim bezbednosnim službama predstavnici režima Aleksandra Vučića očigledno zaboravili na značenje određenih pojmova u srpskom jeziku, naglašavm da je 98.135 fantomskih birača najmanji broj za koji sam dobio dokaze, možemo samo da naslutimo koliki je stvarni broj, jer Vučić je spreman da ukrade onoliko koliko mu treba da opstane na vlasti. Taj broj nas samo navodi da naslutimo kolike su stvarne razmere najveće krađe u istoriji parlamentarnih izbora u Evropi“, navodi funkcioner DS.

Dodaje da je stvarni broj fantomskih birača u Srbiji zastrašujuće veliki i on uz druge izborne manipulacije apsolutno kompromituje ovaj režim kao lopovski i mafijaški, a našu zemlju svrstava u red država u kojima su pošteni izbori kao sredstvo za promenu vlasti pod ovim uslovima apsolutno nemogući.

„Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka su spremni da se posluže svim izbornim manipulacijama i ukradu koliko god je potrebno glasova kako bi sprečili gubitak vlasti i izvođenje pred lice pravde zbog teških krivičnih dela koja su obeležila period Vučićevog svevlašća i samovlašća. Umesto da se obahaćeni predstavnici režima Aleksandra Vučića uhvaćeni u krađi izbora pokriju ušima koje im bride posle izvlačenja od strane i domaćih i inostranih posmatrača koji su pratili izbornu farsu u Srbiji, svakog dana svedočimo da se glasnogovornici i porptparoli izborne krađe takmiče među sobom u davanju što osionijih izjava kojima se rugaju pokradenim građanima kojima je u odbrani izborne volje jedino preostala građanska pobuna“, istiće Milivojević.

Ocenjuje da je poništavanje ove farse i igrokaza koji Srpska napredna stranka zove izborima, jedini izlaz iz duboke političke krize u koju je režim Aleksandra Vučića gurnuo Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari