Milivojević: Stvaran broj fantomskih birača daleko veći od 98 135 za koje imam dokaze

Ostavite komentar


  1. Srdjane jedini način da se izadje iz ovog lopovluka je da se ne prihvate mandati. Jedino tako će Vučić biti porazen i biti primoran da vrlo brzo raspiše ponovljene ili nove poštene izbore jer neće dozvoliti da ga svet identifikuje kao Lukašenka. Ja znam da i vi iz koalicije tako razmišljate ali Vam privilegije koje će trajati
    4 godine bukvalno nameću suprotnu odluku. BUDITE SIGURNI da većina gradjana koji protestuju tako misle a to će pokazati i broj na budućim izborima

  2. Zamolio bih da se objavi spisak fantoma takođe imenom i prezimenom članova glasačkih mesta gde su fantomi glasali a oni potpisali zapisnike. IME i PREZIME, mnogo je 40 godina zezanja sa biračkim spiskovima.

  3. AVlušenko neće dati vlast po cenu života. Naročito tuđih. To gledamo od kako je uzjahao Srbiju,tj. od kako su ga uzjahali na Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.