„Razobličen Vučićev patriotizam“: Milivojević o potpisivanju Memoranduma

Ostavite komentar


  1. Olaf Solc je doleteo u Srbiju. Potpisao, unapred dogovoreni, tekst Memoranduma i odleteo iz Srbije. Sto ne poseti neki od brojnih muzeja, ili Spomenik neznanom junaku na Avali, ili Hram Svetog Save, ili … Ne. Time je pokazao sta misli o Srbiji i njenim gradjanima. Srbija je za njega kolonija iz koje ce Nemacka uzimati mineralna bogatstva. I to ne samo litijum. A gradjani?Jeftina radna snaga koja je spremna sve da trpi a najpre svog Predsednika. Predsednika koji je svemu tome najvise i doprineo. Jednom recju, Drzava i narod koji nisu dostoji postovanja.

  2. REAKCIJA-Izadji, na YouTube! Rock&roll sa porukom,poziva gradjane da se probude i dignu svoj glas. G. Milivojevic sve razoblicava ali je nas narod u vecini uspavan I nema zelju da se probudi i aktivno bori protiv dugogodisnjeg propadanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.