Miljuš (SSP): Handanović pokušava da zaplaši Cecu Bojković i zabrani joj da govori na protestima

  1. Svetlana Bojković je dobra i humana osoba, što je prenela i svojoj ćerki, i nema ničeg zbog čega bi je bilo sramota, dok gospođa ministarka nema ni jedan kvalitet niti čime da se ponosi. Treba joj suditi i oduzeti sve što je nepošteno otela od nas, naše dece i zaduženih unuka. Daće Bog da joj uskoro vidimo leđa na putu u Požarevački ženski zatvor.

  2. Hadanovicka bolje da nastavi sa bankarskim zelenasenjem ljudi,koje je u inostranstvu dopisnim kursom zavrsila,nego sto se mesa u rudarstvo i hemiju koju ni u osnovnoj nije bas znala.

  3. S druge strane, Gospodin Miljuš je znameniti srpski intelektualac i stvaralac koga će se buduće generacije dugo i s ponosom sećati.

  4. Zalutala na funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje pa ne bira nacin kako da se pokaze onom koji joj je funkciju dodelio.Za nju je Bojkovic jedna prava dama cije ime navedena pomene iz postovanja treba da ustane i naravno da funkciju koju ne zasluzuje preda nekom sposobnijem .

  5. Posle 5.10 niko nije odgovarao…sad pamet u glavu,pa da vise nikome ne pada na pamet da radi ovo sto sad radi ekipa koja 5.10 nije dobila sta je trebala da dobije

  6. Сви министри и њихови заменици добили су задатак да нападну људе који предводе протесте против литијума. У том циљу, они су оптужили протестанте да су издајници и страни плаћеници који спремају државни удар и убиство Вучића. Тужно, огавно ! Најстарији лист на Балкану им је прижио срамну подршку.

  7. Smešno, što bi joj branili? To što dotična, inače veliki stručnjak za ekologiju i rudarstvo, podržava proteste samo je znak da će protesti propasti. Daklem, samo napred u bolji život.

  8. Očigledno da se ne slušaju izjave koje daju iz vlasti, niko nije rekao da će se kopati, već se prvo vrše istraživanja i štetnost po zdravlje pa tek onda će se kopati ako bude bilo sve kako treba.

  9. Ministarka stručna kao moja pokojna baba. Ti si novinar CNN i ekonomista, navodno. Idi odakle si i došla. Ti Ceci ne možeš ništa ne možeš ni cipele da joj očistiš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.