Milo Lompar o litijumu i protestima protiv Rio Tinta: Može li se problem rešiti izborima?

Ostavite komentar


  1. Svaka čast profesore, AV je rastočio i anestezirao narod, prodao Srbiju Kvinti i Kinezima i izdao Kosovo i Metohiju.

  2. Nepoznanica je srpski seljak. Pet vekova se borio za svoju zemlju, neće tek tako utihnuti ni protesti ni narod koji se bori za čist vazduh i svoju zemlju.

  3. Pa šta sada izbori na par meseci,a SNS na svakim izvorima „grize“ najbolje funkcionišu oko izbora i za izbore,bolje se „stisnuti“ par godina,da se napokon nadje neka opozicija da ima za koga da se glasa i na izbore.

  4. Gospodine Lompar…razumem Vas zakonski osnov ne funkcionidanja države.
    No mislim da Mirnim putem nećemo problem Rešiti. ????
    Drugi je Sila..opasna u ovo vreme.!
    Moramo tražiti političkog sagovornika u svetu za svrgavanje autokratije…tjVučiča mirnim putem.Inače na Pragu su oružani sukobi .u R.Srbiji sa vlašću.SNS!!!
    To Evropa verovatno Neće!!

  5. „Ključni i poodavni činilac stabilnosti vlasti je ponašanje opozicije“, dakle Vucic je povremeno nervozan bez razloga, preteruje u preventivnoj samoodbrani od 0.003% nekadasnje DS i sake nacionalistickih desnicara i kvazi-desnicara kojima Vucic ne valja jer ne ispunjava ono sto je Tomislav Nikolic obecao pred prvi dolazak na vlast – rusku guberniju. I to je sve. Svi govore o koristi i steti vadjenja litijuma a niko o sadrzaju reakcije zapada, ili u ovom slucaju bolje „Kolektivnog zapada“ ako ga ne vadimo. Mislim da bi Milo Lompar dao eksploataciju litijuma Putinu dok kazes „Filozofija palanke“?

  6. Вучић је власт по мери Ломпара, шта год он о томе мислио, његово десничарење, када се проведе кроз реалност овог народа резлтира управо оваквом влашћу. Он би требало да се запита зашто.

  7. Treba nam vise Lompara. U moru kvazi desnicara(u negativnoj konotaciji), jedan zlata vredan vrhunski mislilac.

  8. Vučiću bi bilo pametno da isprati vesti iz Bangladeša danas. Ostavku treba dati na vreme, inače posle moraš da bežiš od naroda koji si maltretirao i opljačkao. Ničija ne gori do zore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.