Milojičić: Duboko žalim i izvinjavam se svima

Istovremeno osećam i verujem da sam ovakvom izjavom izneverio mnoge prijatelje u Demokratskoj stranci. Izvinjavam se i njima. Posebno se izvinjavam i svim nosiocima medalje "Pravednik među nacijama", kaže ovaj demokrata
Funcioner DS preterao u poređenju odnosa vlasti prema demokratama uporedivši je sa stradanjem Jevreja u nacističkoj Nemačkoj

Ostavite komentar


  1. DS .. je godinama u silaznoj putanji, a dokaz je i ovakvi primitivci su u njoj. Reč "IZVINI" je toliko izlizana da više nema smisla je izgovarati. Ima ona stara priča. U jednoj porodici, jedan od čalanova stalon je pravio gluposti i druge maltretriao Na svaki ukor na njegovo panašanje izgovarao je reć "IZVINI2 Jednog dana dojadilo najstarijem članu te zajednice, pozvao ga i dao mu 2o čašada ih polupa. Uze on i polupa sve .. na to ćemu "Sada reci IZVINI .. i vidi da li češ ih vratiti u čitavo stanje"

  2. Uzme frajer kamen, razlupa vam glavu, a onda dobije napad samoprekora pa pocne da vam se izvinjava. Svako zna da je rec najace oruzje, da se goveda vezu za rogove, a covek za rec. Da li bi se Milojicic izvinjava da ga celokupna javnost nije osudila, prvo za kucno vaspitanje, pa tek onda za osnovno neznanje, tek je na kraju stiglo izvinjenje u vidu; inspiracije njemu i njegovoj porodici, gle cuda svi su oni inspirisani herojstvom 140 njih koji su spasavali jevreje, a puna su im usta Holokausta. Pa kao slag na tortu svaki demokrata pa i Milojcic se uhvati za Djindjica mada nema nikakve veze sa njim niti politikom koju je vodio. Zato DS i zavisi od Jankovica i Zivkovica da predje cenzus.

  3. Ja bih demokratama rado ponovo poklonio poverenje ali uz uslov da sami, bez zakona koji im za to i ne treba, sprovedu lustraciju unutar DS. Znaći, drage demokrate samolustrirajte se pa da vidimo kako biste nam još garantovali ono što nudite i obećavate pa da vam pristupimo ili da vas podržimo. Bez toga, samo uludo arčite i vaše i naše vreme. Bez lustracije, progon demokrata koji je očigledan i neosporan je samo jedna vrsta kosmičke pravde i božja kazna za ono što su činili a za šta nikad nisu odgovarali. Ako to ne razumete, tim gore po vas – Vučić će vas natenane istrebiti do poslednjeg a mi ćemo to samo posmatrati i nećemo mrdnuti ni malim prstom. Ili nemojte da se lustrirate ali barem budite mangupi pa nemojte da kukate nego stisnite zube.

  4. Likovi kao Kene I Šutanovac mu dođu kao Stipe Mesić DS-a. Kao što je Mesić svojevremeno izjavio: ““““ Moj zadatak je ispunjen, Jugoslavija više ne postoji““““, to će uskoro reći I Šutanovac za DS. Tome u prilog ide I oslobađajuća presuda za aferu ““““pašnjak““““ I postavljenje njegove bliske rođake na visoko rukovodeće mestu u Gradskoj upravi.

Ostavite komentar


Politika

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto 10

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto

Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da se kompletna izvršna vlast Srbije, kampanjom na društvenim mrežama "5 zelenih činjenica o projektu Jadar", uključila u direktnu agitaciju za ostvarivanje interesa jedne strane i privatne kompanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.