Milojičić Kena: Vučić je najbolji državnik u istoriji Srbije 1Printskrin RTS

Radoslav Milojičić Kena, poslanik SNS, nekada član DS-a, izjavio je danas da je Aleksandar Vučić najbolji državnik u istoriji Srbije.

Milojičić Kena je to rekao, obraćajući se opoziciji u Skupštini Srbije, gde se već peti dan raspravlja o rebalansu budžeta.

Daću vam politički savet, jer ja sam nešto politički prošao u životu, a to je da ne napadate Vučića jer je najjači, rekao je, obraćajući se poslanicima opozicije.

Zašto Vučić nije napadao Borisa Tadića dok je bio predsednik, rekao je Milojičić Kena i nastavio, zato što je znao da je Tadić najjači, nego je umesto toga, učio, radio, i usavršavao se.

E moj poslaniče, pa ja sam politički naivna, ja nisam dobila ni izvini, toliko sam bila naivna, odgovorila je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, Milojičiću Keni.

Brnabić je tokom ranije rasprave tražila izvinjenje od poslanika Aleksandra Jovanovića Ćute (Ekološki ustanak) zbog pominjanja njene imovine i rezidencijalnog objekta, poznatog kao vila Jovanke Broz u kome stanuje.

Jovanović Ćuta rekao je u ranijem toku rasprave da predsednica Skupštine Brnabić nije vlasnik Jovankine vile, ali jeste stana od 375 kvadrata stana na Dedinju.

„Zašto na Dedinju, zbog čega niste došli kod mene na Žarkovo gde živim? Ni manje, ni više nego na Dedinju. Odakle vama pare za to“, pitao je Jovanović.

Odgovarajući mu, Brnabić je navela da je radila u stranoj kompaniji i da je sve što ima zaradila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari