Milojičić o disciplinskim prijavama u DS: Nismo mi naprednjaci

Ostavite komentar


  1. А руку на срце нисте ни далеко од напредњака.

    1. Koliko god oval lik bio paradigma urusavanja i samosatiranja DS,debelo je u pravu…U nekim medijima pominje se“genijalac“koji je iz DS,isterivao ex ministre i poslanike…to je naravno Djilas radio i uz svo drugo,naopako cinjenje,debelo doprineo porazu Tadica od Tome master Nikolica..posle cega je sve dalje poznato..Ne zaboravimo da je Djilas bio sef te kampanje Tadicu…!!!!Zato se DS reujedinjuje s otklonom od Djilasa…i bolje tako

  2. Ne svađajte se, sve može razgovorm da se reši, na kraju treba gajiti i različita mišljenja pa čak i kritiku sopstvene stranke i to je normalno. Zovite Živkovića i Janka Veselinovića da se vrate u DS i sve druge, treba nam jaka DS da se suprotstavi ovima iz SNS-a što provolače i vladike SPC kroz blato ako su protiv njihovog mišljenja ili politike.

  3. Keno – zovi Šuleta pa trkom kod Gospodara (kao Krle, onomad, pa šta mu fali…) – ti spašavaš prošlost, Šule pašnjak na Vračaru … i divota – vidi kakve budalčine veće od tebe napraviše suuuper karijere…

  4. DS pamet uglavu. Razmislite pametno. DS nije ni ovaj Kene ni Dusan Petrovic ni Boris Tadic ni Dilas ni zlo Sutanovac. DS je ipak DS. Lutovac izabrali smo te da sredis DS od mesnih odbora do glavnog odbora ispuni nasa ocekivanja i sidi u bazu i razgovaraj sa clanovima DS a ne one koji podrzavaju iz interesa kore napomenute ljude jer i tebi vezu ruke. Lutovac okupljaj oko sebe mlade i ne obelezene ljude iz prethodnih saziva i nedozvolimo da najveci olos iz SNS pljuje po DS. Sa tom strategijom Lutovac vraticemo nasih 600000-700000 glasaca u pobedu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.