Jovanović (Novi DSS) o ‘nazovi izborima’: Šišanje ovaca, još više nepravilnosti

Ostavite komentar


  1. Hrabri vučić ne sme ni da pomisli na takvu Rezoluciju u našoj Skupštini. On je odglumio i suze i šmrcanje u zastavu i time je postigao svoj cilj. Eno ga sinoć se cereka na televiziji i lupeta gluposti, a glupi narod je progutao udicu i po ko zna koji put naseo na njegove obmane.

  2. Sad saberi Miloše sve promašaje u svojim stavovima: 1.ne postoji nikakva prilagodjena demokratska stranka kao DSS ili NDSS,postoji ili ne demokratska ideja2.izbori se moraju poštovati i treba individualno obavezno glasati 3.u Srbiji bi svako da bude lider i da se njega pita(oholost ili superbia ili 1. veliki greh) 4.ishod dobro organizovanih i kontrolisanih izbora zavisi od birača,a ne navijača,pijačara ili štandova.Comprende,signor?

  3. Izborni sistem u Srbiji treba da se menja. Narod treba da glasa za ljude po imenu i prezimenu a ne za neke pokrete i maglu pa posle glasanja haos.

  4. U toku je izborna kampanja, da li mediji mogu malo da „spuste gas“ u objavljivanju izjava onih koji ne izlaze na izbore u Beogradu, a u drugim gradovima se pojavljuju u raznorazni koalicijama.
    Posvetite više prostora onima koji se bore na izborima. Imaju i oni svojih mana, ali bar daju nadu ljudima koji će glasati za promene. A ako dođe do debakla opozicije na izborima, stranke koji bojkotuju će imati dosta vremena da govore o izbornim uslovima, da se bore iz kancelarija i poslanički klupa, bez mogućnosti da nešto promene. Imaće.dovoljno vremena do 2028.

  5. Koga ti francuz nazivas ovcama ovca si ti jel si se priklonio nemcima bolje bi bilo da nepametujes i da neizazivas posten narod nisu ljudi spremni fa budu tudje sluge a vi budite al druge ostavite na miru

  6. Da si vratio mandat osvojen na pokradenim izborima i da ne izlaziš 2.juna po drugim gradovima, mogao bi da pričaš o moralu. Ovako, šuplja priča.

  7. Iz istih razloga Jovanović odbija da igra fudbal u prvoj ligi.

  8. Уважени професоре Јовановић, ваша оцена да су предстојећи назови избори 2. јуна, „шишање оваца и овнова“ и да очекујете још више неправилности него на претходним изборима одржаним 17. децембра 2023. године. Који су овде „овце“, не гласачи већ опозиција, која је захтевала нове изборе, а сада се курвате. Можда ваш поступак иде на руку ΛV, а не вама у опозицији. Чекајте Запад да вам донесе власт и да вас постави на власти ове државе на брдовитом Балкану.

  9. Redakcijo, objavite moj današnji komentar. Ako možete da prenesete kada ovaj nevaspitani nazovi opozicionar one koji izlaze na izbore, znači građane, naziva ovcama onda možete da objavite i reakciju građana na njegovu bahatost i bezobrazluk. Kako se naši komentari satima isčitavaju pre objave a sramnu izjavu ove spodobe kojom vređa građane objavite. Još vam stoji u naslovu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.