Miloš Jovanović: Međunarodni ugled Srbije srozan na najniže grane

Ostavite komentar


  1. Господин Јовановић заборавља да је и дан данас велики сарадник Драгана Ђиласа који је гле чуда велики заговорник сарадње Србије са Западом.

  2. Gospodin Jovanović i gospodin Protić – to bi mogla biti efikasna i „učinkovita“ nova „udarna pesnica“ objedinjene opozicije oko 2, 3 krupna zajednička cilja. Sve druge „kolone“ i „usitnavanja“ vode tamo gde su i do sada vodile – u ćorsokak. Doduše u „zaleđini“ ako je to najvažnije za najbrojniji deo opozicije.

  3. Tužno je, dragi Miloše, što smo dozvolili da na vlasti budu oni koji ti ni u čemu, a najmanje u moralnom smislu, nisu ni do kolena. A to itekako ima veze i sa našom kolektivnom glupošću.

  4. Milos ne nabraja likove koji su u Srbiji pozitivni a za mnoge u Evropi negativci: Gavrilo Princip, Milosevic, Mladic, Karadzic,.. po tome nas Svet prepoznaje, to je srpski „imidz“. A to, sto je Kosovski boj bio 1389 a Prvi Srpski ustanak tek 1804 i nije bas za neku hvalu. Izgleda da je Srbima dobro bilo 400 godina pod Turcima.

  5. Pa ovaj mi je Jovanović delovao kao intelektualac.
    Potrebno je urazumi se.
    Carstvo, ustanci i pobede behu poodavno.
    Mi bi smo želeli živeti u modernom dobu zajedno sa ostalima u Evropi.

Ostavite komentar


Politika

"Bilo bi dobro da takvog kao što je Vučić ne bude u narednih 500 godina": Sagovornici Danasa o izjavi Ane Brnabić da Srbija u narednih 300 godina neće imati političara kao što je on 10

„Bilo bi dobro da takvog kao što je Vučić ne bude u narednih 500 godina“: Sagovornici Danasa o izjavi Ane Brnabić da Srbija u narednih 300 godina neće imati političara kao što je on

Izjava Ane Brnabić, predsednice Skupštine Srbije da se iskreno nada da se predsednik države Aleksandar Vučić neće povući 2027. godine iz politike, jer takvog čoveka neće biti u Srbiji narednih 300 godina, predstavlja ispipavanje terena za moguće promene političkog sistema u Srbiji, kako bi se učvrstila pozicija Aleksandra Vučića, smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.