Miloš Jovanović: Ne bih glasao za Mariniku Tepić kao ni ona za mene

Predsednik Demokratske stranke Srbije govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Uporedite Milošev intervju sa intervjuima Vučića i Đilasa. Ko ne vidi razliku, neka i dalje glasa za ovu dvojicu. Miloš je možda i najnormalnija osoba na političkoj sceni. O njegovom obrazovanju nema potrebe trošiti reči.

  2. Miloše, veliko poštovanje za vaše visoko obrazovanje, znanje, ličnu i političku kulturu, zadovoljstvo vas je slušati u TV nastupima. Posebno vas cenim što ste ostali originalni i niste prodali veru ni za kakvu večeru već ostali verni opredeljenju i programu DSS.
    Ali, nažalost moja malenkost vam zamera na koaliciji sa POKS-om, oni su vam veliki minus, jer ih je organizovao SNS. Znam da vam nisam rekao ništa što vi niste znali, samo mi nije jasno što su vam oni trebali. Naneće vam ogromnu štetu. Pozdrav.

  3. Lepo govori ali sa pozicije predsednika ni na koji način ništa ne može da realizuje. Predsednik države je protokolarna funkcija, bez uporišta u skupštini i vladi ostaje mu da u CV_u ubeleži i „bio Predsednik“

  4. Tako je Jovane.U potpunosti se slažem sa tobom.Znam, moj komentar neće objaviti, ali nije bitno.Bitno je da znaju šta narod misli.SRDAČAN POZDRAV!!!

  5. Miloše, ne bih ni ja glasala, za Vas, ne zato što sam protiv Vas, nego mislim da je Marinika bolja i sigurnija opcija.

  6. Steta je sto iole obrazovani ljudi ne mogu da se oslobode nacionalizma,sujete i nerealnih ocekivanja./DSS je sa POKSOM.Za POKS je dokazano da su njihovi lideri pod apanazom Vucica!Da li je i DSS?Drugo ako je politicki program Marinike Tepic totalno suprotan od Milosevog programa,onda je on ili „nesvrstan“ ili Je za Vucica!

  7. Ne brini, ti si Vučićev omiljeni opozicionar, a i Danas te svakodnevno i napadno reklamira i preći ćeš cenzus, ako te POKS ne omete.

  8. Ne razumem stav ovog mladog čoveka – neće sa opozicijom a neće ni sa av,av ! U redu je što neće sa ovima na vlasti ali o čemu se radi kada neće sa onima koji su protiv vlasti ? Koštunica je barem bio protiv S.Miloševića i sa opozicijom iako nisu bili istomišljenici a ispašće ovaj mladi čovek kao neko „ko nit’ smrdi – nit’ miriše“!
    Možda je isuviše optimista što se tiče njegovog statusa i ranga u političkom životu Srbije i što reče @Vlada – „nijansa sive“ danas ne igra neku važnu ulogu !
    Neka mu je sa srećom…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.