Miloš Jovanović: Nestorović da se izjasni ili da na novim izborima dobije promil glasova

Ostavite komentar


  1. Svi vi iz opozicije ako ne vratite mandate, otkrivate koji su vasi primarni interesi i ko stoji iza vas. Narodu je to belodano jasno.

  2. To je ta demokratija na delu: šef jedne stranke naređuje šta šef druge stranke mora da uradi, a onda naređuje glasačima šta oni moraju da urade….

  3. Zapitaj se odkuda Nestorovic.Koliko tu ima tebe i tvojih kolega.To su glasovi pametnih i razocaranih ljudi.Pola Srbije ne glasa.Sta mislis zasto?

  4. Pesma koju su puštali Vučić i Mali ,jeste ismevanje naroda ali i surova istina sta nas čeka sa njima četiri godine bola i tuge .Zato se moramo izboriti za pravedne izbore

  5. Добиће више гласова од тебе,90%Србије није знало за Несторовићев покрет док нису изашли прелиминарни резултати!!!

  6. Dokle cete vi novinari da budete puki izvestaci aktivnosti diktatora a da ga ne opletete? Znate li sta je to sedma sila ?

  7. Pa Nestorovic je jasno rekao.Njegova grupa ne mesetari,ljudi su se izjasnili.Sta hocete vise od tog pokreta.

  8. Na ponovljenim Bg izborima ce g Nestorovic da poraste, a „gradjanska“ opozicija i Sps da padnu.

  9. Gospodine Jovanoviću vi ste svojim priključenjem protestu sa opozicijom koja se uopšte ne uklapa u vaš program sami sebi pucali u nogu i tako da će gospodin Nestorović sa novim glasanjem pokupiti i glasove vaših glasača tako da će te se vi naći u promilima vašeg novog plasmana

  10. Dokle god su u opoziciji ovi dugogodišnji istrošeni od promena nema ništa.Pustite nova mlada lica pa će te videti šta će se desiti.

  11. МИ – Глас народа се јасно и без калкулисања изјаснио о формирању градске власти Београда. То изјашњавање у крајњој линији и може да се назове калкулисања,али то је њихов проблем и да ли ће добити више или мање,такође је њихов проблем.
    Наш проблем треба да буде потреба страначких лидера да другима дају упутства и било какве прогнозе!

  12. Globalistički suverenista ima svoju agendu, svoju partiju i svoje birače. Ovakav pristup u ponašanju je svojstven društvima u kojima umesto parlamentarne rasprave imamo…. to što imamo.

  13. Ето тако… Несторовић је (и) Милошу Јовановићу постао највећи проблем.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.