Miloš Jovanović o Vučićevoj odluci: Besmislice da je nemoguće proglasiti okupaciju KiM

Ostavite komentar


  1. I šta bi bilo da se proglasi? Da se krene u oslobađanje? Da nas opet nalupaju kao 1999?

  2. Nije to „tuđa“ na KIM, već KFOR i EULEX – uz saglasnost države Srbije.
    Srbija je članica UN od 2006.godine, a KIM je protektorat UN.
    To bi trebao znati Jovanović ali pravi se lud.
    Srbija može tražiti hitnu sednicu UN po pitanju događaja na KIM ili po pitanju tkz.KSB

  3. Naravno , može da kaže da su neregularne trupe , nepriznate države , koja nije članica , UN okupirala Kosovo . Mršavi su mu argumenti kao i uvek . Mršavi i manipulatorski .

  4. KIM se samo oruzano moze vratiti pod ingerencije Srbije. Ako su u Avganistanu podvili rep i bezali glavom bez obzira,sto je to nemoguce u Srbiji (na KIM). To defetisticko gledanje „polupace nas“ je postalo morbidno,kao i Vuciceve besmislice da niko nece da ratuje,neznam namestanje kreveta i ostale gluposti. Da su nasi preci tako razmisljali danas mi bili balije a Vucic veliki vezir sa zeljom svrgavanja sultana. Zar vi mislite da sveti Knez Lazar nije znao sta radi,alo otadzbina se mora braniti tada,sada i uvek.

  5. “ Građanin Srbije koji potpiše ili prizna kapitulaciju ili prihvati ili prizna okupaciju Srbije ili pojedinog njenog dela, kazniće se zatvorom najmanje deset godina” – KZS, clan 306.

  6. Јовановићу,много више сам очекивао од тебе ,а ти тотално необавештен.А где но ти би 1999.године када смо се ми одазивали на мобилизацију ? А да у Иностранству.Извини.

  7. Ma ne stvarno, najbolje bi bilo da sad krenemo na Kosovo tenkovima, da nas izlupaju za 5 min jer ovaj narod baš ništa ne razume. Pametan dobije po tintari i više ne pravi greške, a budali je i sto batina malo. Sve je rešeno 99. nema dalje priče, tamo bre živi manje Srba nego u jednoj većoj beogradskoj ulici, ljudi su prodali lepo imovinu i razbežali se, ovi koji su ostali, tamo su samo zbog lepih primanja, na 3 godine kupuju po stan ili apartman u Srbiji. Ja sam na Kosovu rođen i često idem, kad čujem ove salonske patriote kako rešavaju Kosovo uz espreso, jeza me uhvati od ljudske gluposti

  8. Ta „tuđa vojska“ je tamo po Kumanovskom sporazumu. Zato ne potpiruj vatru. Umorni smo od populista, demagoga i praznog
    junačenja.

  9. Ne možete NATO i KFOR na Kosovo proglasiti okupacionom vojskom zato što su oni tamo po osnovu Kumanovskog sporazuma i po osnovu Rezolucije UN. Ideja za proglašenjem okupacije se nikada nije ni odnosila na NATO i KFOR, već na snage Kosovskog korpusa koji mimo svih dosadašnjih sporazuma preduzima akcije na severu Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.