Miloš Jovanović: Opozicija neće prihvatiti izbore ako ne budu prihvaćeni naši zahtevi

Ostavite komentar


  1. Evo jednom da se složim, svi lokalni izbori u istom danu su racionalan zahtev.

  2. Prihvatili ste rezultate izbora, prihvatićete i uslove i rezultate na sledećim (lokalnim) izborima. Isti ste. Ali niste vi krivi, kriva je srpska DNK. Samo je važna vlast, a sa njom moć, novac…Srbijo, ni Bog ne može da ti pomogne, makar cela bila prekrivena crkvama.

Ostavite komentar


Politika

"Bilo bi dobro da takvog kao što je Vučić ne bude u narednih 500 godina": Sagovornici Danasa o izjavi Ane Brnabić da Srbija u narednih 300 godina neće imati političara kao što je on 10

„Bilo bi dobro da takvog kao što je Vučić ne bude u narednih 500 godina“: Sagovornici Danasa o izjavi Ane Brnabić da Srbija u narednih 300 godina neće imati političara kao što je on

Izjava Ane Brnabić, predsednice Skupštine Srbije da se iskreno nada da se predsednik države Aleksandar Vučić neće povući 2027. godine iz politike, jer takvog čoveka neće biti u Srbiji narednih 300 godina, predstavlja ispipavanje terena za moguće promene političkog sistema u Srbiji, kako bi se učvrstila pozicija Aleksandra Vučića, smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.