Miloš Jovanović: Oslobodili smo se od Turaka, oslobodićemo se i od Vučićevog režima

Ostavite komentar


  1. Jadni ste opozicijo. Na nesreći pokušavate da se promovišete i prikupljate političke poene

  2. Vidi se da su protesti opozicije čisto politički., što su i sami priznali i da predstavljaju veliku opasnost za destabilizaciju Srbije.

  3. Slažem se sa Milošem da će se oni osloboditi od Vučićevog režima posle izbora kada ih narod pošalje u istoriju , jer narod ne zeli da se oslobodi od napretka i boljeg života koji im je Vučić obezbedio ,tako da opozicija verovatno govori samo u svoje ime.

  4. Miloše Jovanoviću oslobodili smo se od Turaka oslobodiće se narod i od tebe neradnika i nasilnika.

  5. Žele samo dve stvari, a to su vlast i osveta Vučiću što ih je skinuo sa vlasti i vratio Srbiju sa ivice ambisa

  6. Narod naše zemlje neželi da se oslobodi dokazanih radnika aktuelne vlasti već opozicije koja je dokazala nerad i nasilnu stranu preko koje želi da dođe do vlasti.

  7. Srbija se nije oslobodila od Turaka. Srbiju su oslobodili drugi od Turaka tako sto su 1878 za svoje dnevno-politicke potrebe napravili tampon zonu prema Turskoj i to nazvali Knezevina Srbija.

  8. E taki ko i ti ce osloboditi,samo pricate u krijete se iza tudji ledja. A da treba pusku u ruke nidje vas ne bi bilo. Zato molim ne usporedjujte se sa onim koji su srbiju oslobodili od turaka ono su bili junaci a neko vi sto narod trujete i gurate ispred sebe

  9. Ovaj će u koaliciju sa Vučićem na sledećim izborima! Šapić se nije baš nešto pokazao……neka se spremi Francuz…

  10. Kakav si ti druže proevropski.političar kada želiš pobedu Rusije?Živeo ponosni narod Ukrajine.Slava Ukrajini.

  11. Mnogima to danas „ne izgleda tako“ ali svi treba da znaju da je „svaka izjava nekoga pa makar i bilo koga“ na ovom uvazenom portalu, na neki nacin „istorijska“ i od „izuzetnog znacaja“ za dalju buducnost Srbije !

  12. U vezi komentara: Ili si bot ili si politicki isfrustriran, u Srbiji treceg nema. Ako ovom coveku nesto zamerate, onda vam nesto debelo „fali“.

  13. Dobili direktori i sefovi po drzavnim preduzecima nalog da botuju da bi produzili svoju kradju, ali docice i dan kad ce u zatvor, zivi bili…

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.