Miloš Jovanović predlaže „Srbiji protiv nasilja“ plan opozicionog delovanja

Ostavite komentar


  1. Jos da objasnis kako ces sa SNP koji su za priznavanje KiM, za sankcije Rusiji i protiv Kineza u Srbiji,, protiv RS, protiv vojnog roka….

  2. Njegovom mentoru Koštunici pošlo je za rukom da ga tadašnja opozicija predloži za predsednika,da ga dovedu na vlast nada se Miloš da će on biti novi Voja.

  3. Pozdravljam inicijativu G Jovanovića. Grupacija oko SPN treba da dobro razmisli o njoj, a ne sami o međusobnom nadgornjavanju. Narodu je dosta brojnih neuspeha razjedinjene opozicije.

  4. U propisima koji uređuju izbrni proces nedostaje jedna elemntarna stvar, koja bi se pokazala u slučaju da ovi ozbori budu poništeni. U zakon bi se morala uneti odredba da stranka, za koju se dokaže da je prevarama, odnosno nezakonitim postupcima, ostvarila određeni broj glasova biva diskvalifikovana od učešća u ponovljenim izborima. Konkretno, u ponovljenim izborima, zbog izborne krađe, SNS bi učestvovao kao da nije kršio zakone. To je kao kada bi dopingovani trkač učestvovao u ponovljenoj trci kao da se ništa nije desilo.

  5. Bravo MIloše!
    Ovaj poslednji predlog vezan za izmenu zakona po kome bi i državni fukncioneri i ministri u slučaju opasnosti za državu bili pozivani u vojne jedinice trebalo bi proširiti na sve njihove muške potomske starije od 18 godina! Ponavljanje izbora je nemoguće ako ne intenacionalizujete pitanje povrede osnovnih ljudskih prava pred međunarodnim institucijama koje se bave njihovom zaštitom, to Ti je poznato…

  6. Treba da 5 političara odu direktno kod vučića i kažu mu : nećete ući u skupštinu jer ćemo doći u ogromnom broju sa svim mogućim sredstvima. neće mozvoliti da policija pipne narod jer će videti kako će proći. I da izadju napolje. A majstor neka razmisli šta će biti.

  7. Miloš Jovanović je najnormalniji, najobrazovaniji i najkulturniji političar u Srbiji. Priznajem da sam u nekim fazama malo i sumnjao u neke njegove namere, ali sveukupno gledano pokazao je strpljivost, doslednost i čist obraz. Malo li je?

Ostavite komentar


Politika

Danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine 9

Danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine na tehničkom nivou zakazana je za danas, a na dnevnom redu je, kako je najavio portparol Evropske komisije Peter Stano, napredak u primeni Ohridskog sporazuma i razgovori o pitanjima koja utiču na normalizaciju odnosa Kosova i Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.