Miloš Jovanović: Skandalozan zahtev Šmita da se menjaju udžbenici za decu u Republici Srpskoj

Ostavite komentar


  1. Vucicu, ako hoces pravog ministra odbrane uzmi Milosa Jovanovica. Rodjen je za to.

  2. Potpuno je jasno da su EU, a pogotovo, Nemačka i VB, krenule da stvaraju BiH po njihovom ukusu i u skladu sa Bošnjačkim zahtevima. Sasvim se ignorišu zahtevi i politika Hrvata i Srba, a do čega će to dovesti videćemo, nadam se da opet neće, svojom pogrešnom politikom, da dovedu do novih sukoba i rata.

  3. Sa čim se ti dečko baviš! Pričaj nam malo žašto glumiš opoziciju u Beogradu i daješ kvorum vlasti kad god su u problemu!

  4. Opustošenu zemlju kupiš , nemoraš je osvajati ii ginuti a kad je još domorodci sami opustoše . . .

  5. Daj Milose, ne bacaj se toliko visoko, tvoje oratorske mogucnosti znamo, ali nisi dorastao da ih sprovedes. Sta imas ti sa ovlascenjima i da ga nazivas tzv? Gleaj sta ces uraditi dobro i korisno u svojoj zemlji i svojoj skupstini , kao opozicija, ako to vec jesi?

  6. Došli smo u situaciju da nam nemački političari pišu udžbenike iz istorije. Mislim da toga nije bilo ni za vreme nacističke okupacije.

  7. Ништа чудно, Шмит наставља политику предака из прошлог века када су у три наврата Срби страдали на својим огњиштима.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.