Miloš Jovanović: Spremni smo za dijalog, ne znamo zašto još ne počinje

Ostavite komentar


  1. Žalosno je traćiti prostor za ovog „političara“ i njegovu partiju – ogranak sns – koja staje u kombi.

  2. tesko narodu sa ovakvim sistemom >> samo hitno da se iselim da mi osudjeni ratni zlocinci ne sole pamet sa svih tv stanica i novina ,jedino se u Danasu ne REKLAMIRA 24 Seselj , kazem narod je kriv , ovo je narod koji se ne opire robovanju , a najveca greska koju covek moze da napravi da se obraca za podrsku Revoluciji robovima , to odmah trci kod gospodara tj ,,gazde ,, kako roblje naziva svoje vlasnike .>> nema nista gore kad ,,gazde,, posalju svoje roblje da napada borce za slobodu , tesko smo desetkovani od divizija koje spustenim nosevima u pod idu kolektivno na glasanje gore nego stoka . takve i treba ostaviti da robuju zato sam uputio javno izvinjenje Rezimu i Vucicu ,, izvinite sto sam se borio za slobodu ovog naroda , pogresio sam ,, da me rezim salje u ludnicu sudski , a da me ,,srbi,, napadaju u Kosovskoj Mitrovici i Gracanici kao da sam im familije poubijao ,tako sam napadan .nema ko nije rob i sluga SNS u Mitrovici i Gracanici klasicno roblje okoje samo cega gazde da narede slugama . a ironija sluge dobile najnovije dzipove , al dzaba dzipovi kad je neko bez licne slobode i licnog digniteta

    1. Ono kad ti nepismeni popuju. Celi komentar u jednoj rečenici, upotrba velikog slova i znakova interpunkcije potpuno proizvoljni… Kako na takav način izneti bilo kakvu suvislu misao? Katastrofa.

  3. Jovanovicu sto cevtebi dojalog ti nisi oppzicija ti ces izaci opet na izbore kakvi god da suu uslovi. Uostalom sada su izbori ponovo samo sto ih je neko bojkotovo. Uslovi i sada za izbore su najgori u Evropi. Slobode medija nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.