Miloš Jovanović: Srbija mora ozbiljnije da se bavi crnogorskim režimom

Predsednik DSS i lider pokreta Metla 2020 za Danas o predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Domaćin koji stalno gleda u komsijsko dvorište. I svima nalazi mane, a usput zna kako da im sredi dvorište. Živi u svom neuredjenom i zapustenom dvorištu.
    Prvo sredi svoje, da bude za primer komsiluku. Pa onda pomazi drugima. To su uradile razvijene zemlje.
    A mi kao sirotinja, poceli smo da delimo milione komšijama. A sami zivimo u bedi.

    1. Omiljeni sport kabinetskih nacionalista. Mesanje u stvari nezavisnih drzava. Odbrana vekovnih ognjista. Ne razlikovanje drzave od etnicke zajednice. Odbrana Kosova uz fotelje. Sigurna velika plata na teret poreskih obveznika i nepoznavanje reci moral odlikuje ove opskurne politicare iz takozvanog dss-a

      1. Шта да раде, Борисе, кад то „народ“ ‘оће! Баш овакви су по мери руље, и баш такав шљам треба да им влада…

  2. Crnogorci su oteli Srbiji AP Kosovo I Metohiju,priznali je kao nezavisnu drzavi,uspostavila diplomatske odnose I pdrzavaju je u pristupanje medjunarodnim organizacija,Zar to nije mesanjem mesanjem u unutrasnje poslove Srbije,sta ista Srbija skoluje njihove studente pod istim uslovima kao I nasi students,mi od drzave nemamo ni D !!!

    1. Па, ево врнуше вам капетана, Мики; сад можете да га упртите ‘место балвана и метнете на џаду повише Колашина и прогласите Српску Републику….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.