Miloš Jovanović: Vrlo je zanimljiv taj fenomen bivših članova DSS-a, poput Petra Petkovića, Milenka Jovanova ili Nebojše Bakareca

Ostavite komentar


  1. To je samo jedan primer srpskog nepoznavanja politike,a o dogovoru i postovanju dogovorenog nema reci.Vazan je samo novac vezan za vreme i niko nema strpljenja za ozbiljan rad.Zato i cirkulisu oko 150 stranaka i pokreta oko budzeta zemlje(bez granica),a na 5 mil stanovnika sto je tek zapanjujuce!!!

  2. Jovanović je „ocenio“;
    Da Vučić „ima strašan talenat da izvlači najgore iz ljudi“.
    Da tog najgoreg u tim ljudima nema on to nebi mogao da izvuče.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Novi lider Dveri Ivan Kostić: Mi smo svoju cenu platili 9

INTERVJU Novi lider Dveri Ivan Kostić: Mi smo svoju cenu platili

Istina je da su Dveri vezane za ličnost Boška Obradovića jer je on čovek koji je pre 25 godina osnovao Dveri i to je sve normalno. Svaki čovek je posebna ličnost i neminovno da sa sobom nosi svoju autentičnost i svoju energiju, tako da verujem da će novo rukovodstvo sa političkim iskustvom od 12 godina naći model kako da se ponovo vratimo u centar političkih dešavanja u Srbiji”, kaže u intervjuu za Danas novoizabrani predsednik Srpskog pokreta Dveri Ivan Kostić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.