Oglasio se Miloš Jovanović o Vučićevom pozivu da bude razrešen referendumom

Ostavite komentar


  1. I on kao i mi zna da Vučiću ne mogu ništa pa se sad vadi na kršenje Ustava. Vucic ustav da prekrši neće nikad.

  2. S gde su mali Vučići u svakoj od firmi, preduzeća pa redom…Slomiše kičmu ovom narodu, nametnuše nemoral i korupciji kao oblik uspešnosti..

  3. Само напред професоре Јовановићу, надом до победе против овог манопулатора на челу државе.

  4. Jedva čekam da čujem,neeeee nikako da čujem,da pročitam,odgovor „naj boljeg studenta pravnog fakulteta ikada“ !!! Pa da se čudom načudim,k’o i do sad’,kako neko od ničeg pravi nešto !!!

  5. Pa eto prilike da zauzmeš njegovo mesto. Niti će SNS nešto da izgubi, niti će Srbija nešto da dobije.

  6. Hoćeš ovu zemlju su izgradili rudnici.Zašto su otvarani toliki rudnici koliko ih ima samo u BIH pa je narod bio zdrav dok nas ovi nisu bombardovali.

  7. Oskar razmislja, ako ih prevarim i prihvate referendum o smeni onda NE MOGU DA NE PRIHVATE REFERENDUM O LITIJUMU, a tu se znaju pobednici unapred

  8. Recite mi, sto se tice naroda, on je razresen funkcija davno, gadna dijagnoza. Samo se skloni aman čoveče. Nemoj nam zagircavti vise zivote, dosta si nas ojadio i unistio. Idi bre idi i neokrecise.

  9. Ma koje referendum pokreće ga kao i sve izbore od 2012. god. na ovamo pa jer vama još nije jasno gde živite probudite se Il nestadosmo !!!

  10. Miloše, budite spremni da preuzmete funkciju presednika za par sedmica. Pravite detaljan plan sa ostalim o prvim hitnim koracima delovanja jer je Srbija u katastofalnom stanju.

  11. Nisam ni levicar ni desnicar.Par puta sam pratio izlaganje M.Jovanovica.Ne mogu da verujem sta je covek zavrsio i plus predavac na faksu,kakve nebuloze prica kao da zivi na drugoj planeti , van svake realnosti !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.