Posle kratke epizode u opoziciji Miloš Jovanović ponovo nalazi zajednički jezik sa Vučićem: Sagovornici Danasa o inicijativi NDSS da parlament odbaci Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Pa video Miloš Jovanović da je zastranio u druženju sa autošovinistima, pa sada pokušava da se opere za ovu antisrpsku epizodu koju je imao.

  2. Braniti čast svog naroda je dužnost svakog Srbina. Odbacivanje rezolucije je pitanje patriotizma, ne politike.

  3. SAMRTNI!!!

    ZAPAD JE MRTAV….. TEK TREBA DA VAM JAVE!!!
    SODOMA I GOMORA PARAMETAR VREDNOSTI

  4. Sramotan vam je naslov. Ako se politički oponenti na jednoj temi mogu da sloze, to ne znaci da nisu oponenti po svemu ostalom. A ispravna im je odluka. Prezirem Vucica i SNS ali kad je ovo u pitanju, tu samo budala moze da kaze da je okej pristati.

  5. Ovaj Jovanović neobavešten kao Koštunica. Srbija je donela deklaraciju o Srebrenici.
    A za komentatore bi bilo dobro da pažljivo pročitaju sve do sada donete rezolucije i presude. I uvere se da tu nema reč o Srbima.

  6. Odvratan vam je naslov. Jovanović ne moze drugo bilo sta da misli na ovu temu jer to ne moze niko ko ima iole nekakvog samopoštovanja, a Srbin je. A i to ne znaci da mu je Vucic simpa sada, covek nije na strani SNS.

  7. Ovo je hajka na desnicu. Što se mene tice SNS i ZLF si podjednako zlo.

  8. Je.ala vas rezolucija tikvani neprosvećeni, da li je moguće da se ljudi primaju na ovakve političke patke, bacite se malo životom, svojom decom, jedva čekate da ispaljujete šovinizam, ovde sam dela mržnje opstaju. Nestaćemo ta 100 godina , i nije mi žao, ovakvi i nisu za civilizaciju

  9. I neko će da se preseče zbog odluke srpskog parlamenta. Kad zatvore slavinu ješćete gloginje.

  10. „Braniti čast svog naroda je dužnost svakog Srbina.“ Kako branis cast svog naroda zmureci na zlocine istog? Ti onda ne znas sta je cast…

  11. Srbija nema „mnogo izazova“. Ima samo jedan, krucijalan i esencijalan – da se suoči sama sa sobom, otvorenih očiju i slobodnog uma. Da doživi katarzu, da se izvini za Srebrenicu, Štrpce, blokada Sarajeva, sravnjivane sa zemljom Vukovara….i da krene ka EU, čiste savesti, posvećeno, konzistentno i konsekventno. Bazični uslov – da se sadašnja vlast porazi i pošalje u ropotarnicu istorije

  12. Kako se brzo radikalizovao i presao braci da dokaze oni sto oni vec znaju iz iskustva sta su radili . Sramno !

  13. Jedino ispravno, ljudski i patriotski je podržati rezoluciju. Sve ostalo je bedna blamaža i potvrda da imamo genocidnu vlast!

  14. Како се на истој страни нађу ови тзв опозиционари и режим Вучића да то само слепи не виде. Марионете запада не смеју ни да помисле нешто што би запад сматрао као атак на њих. Ми смо окупирани и то је једино неоспорно.

  15. Mislite kao što je „građanska“ opozicija našla zajednički jezik sa Vučićem u vezi sa migrantima, paradom ponosa, evrointegracijama i vakcinama?

  16. Otkud sada ovo? Svakodnevno se nazovi opozicionaru daje medijski prostor da blati opoziciju koja izlazi na izbore, priziva i priželjkuje joj propast na beogradskim izborima i na kraju još u naslovu teksta pustite kako građane koji izlaze na izbore naziva ovcama za šišanje. Nije on nikada makao od Vučića. Radi po zadatku. Bojkot je najveći saveznik očuvanja sns vlasti u Beogradu. Zato ga je Vučić i osmislio.

  17. Опозиција АВ не значи и опозиција Србији и Српству.

  18. Je l mi to od prijatelja očekujemo da ne glasaju po savesti, već da stanu uz nas, po principu “ne dam Gašića“!?

  19. Ma ni jedan komentar nemojte da mi objavite da slučajno nebih nešto poremetio u uredjivačkoj politici ,Miloš je isto kao Djiki proekat kontrolisane opzicije i tačka.

  20. Они који су били уздржани приликом гласања о резолуцији геноцида у Сребреници нису били за резолуцију, али ни против резолуције. Због тога се њихови гласови не узимају у обзир. Важи крајњи резултат гласања којим је резолуција нажалост усвојена.

  21. NDSS, POKS i MI su po ovom pitanju u pravu, ovo bi bila i prava vododelnica i za sve druge stranke koje su stvarno za Srbiju odnosno koje su za srpske neprijatelje.

  22. To je odličan zahtev jer tražite nešto što podržava velik broj ljudi, pogotovo vučićevih glasača, a diktator to ne dme da uradi.

  23. A je li briga nekog za mene ? I što vučić pregovora u nečije ime za nešto što me bi smeo ?

  24. Pogrešno ste naslovili tekst, naravno. Iz teksta se vidi da su leva, proevropska opozicija, na istoj strani i protiv usvajanja teksta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.