Miloš Vučević: Bezbednosna situacija na severu KiM visoko rizična, definisali smo crvene linije

Ostavite komentar


  1. Vučević sjajno vodi ministarstvo i pomaže da se naša vojska najbolje moguće organizuje u odbr4ani SRba na KIM i cele SRbije

  2. Državni vrh, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, radi sve kako bi se situacija na severu Kosova stabilizovala.

  3. Situacija na KiM je teška i dramatična, ali uprkos tome Srbija će učiniti sve koliko je u njenoj moći da se mir i stabilnost u zemlji očuvaju.

  4. Sve ove ljude iz pripadnika KVOR-a a samim tim i sve Albance na čelu sa Kurtijem, treba da bude sramota ovakvog ponašanja.

  5. Srbija je definisala crvene linije i te linije će preći ako je potrebno.

  6. Da li možete da posetite Kosovo i Metohiju?.
    Sta kazu Generali, ha ha
    Trecerazredna predstava za narod
    UZAS I SAMOPONIZENJE I SAMOSROZAVANJE VOJSKKE .
    Generale je UVREDLJIVO KOMENTARISATI.

  7. Shvatiti najozbiljnije ovu situaciju i ne dozvoliti da bilo ko maltretira i proganja SRbe na KIM. Vučević je shvatio to i verujem da će vojska biti spremna za ovo

  8. Nadam se da će neko nekada za sve ovo što se dešava na severu Kosova odgovarati jer ovo su zločini koji treba žestoko da se kazne.

  9. Svaka čast na organizaciji vojske i brzoj reakciji na ovakve izazove koji se javljaju na KIM i zaštitit bezbednosti sRba

  10. Bezbednosna situacija na severu Kosova i Metohije je kulminirala u visoko rizičnu, zbog jednostranih, nezakonitih, neligitimnih odluka administracije u Prištini. Verujemo u političko-kompromisne dogovore Prištine i Beograda.

  11. Dobro, pređu te vaše crvene linije i šta onda? Šta će te vi da uradite? Ma daj ministre, oladi i prestani da maltretiraš tu jadnu vojsku.

  12. Dokle mislite postavljati neke crvene linije pa to je najobičnija ucjena a ne pregovori zbog tih vaših crvenih linija se ovo na Kosovu i događa.

  13. Aljbin Kurti stremi ka sukobima,nemirima,inatu ,pucnjavi i svemu onome što Srbija ni po koju cenu ne želi …Srbija traži samo mir i očuvanje stabilnosti na KiM.

  14. Verujemo i nadamo se da će Vučić naći politički put zarad mira i bezbednosti na KiM,i da će političkim rešenjem izbeći sukobe!

  15. Ajde ti Ketavi da se malo smiris. Ti si nesto definisao, pa ti nemas pojma ni gde si. Ne smes ni da pljunes preko granice a ne da ti nesto planiras. Nemoj obmanjivati narod bespotrebno da bi sebi i svom vodjo pridavao znacaj.

  16. Razumes se kao Marica da ne kazem u sta! I ti i tvoj sef. Zahvaljujuci vana imamo problem koji imamo. Sve ste unistili i sto je bilo dobro i dunkcionisalo.

  17. Ma koje crvene linije koji bakraci. Pokazali ste se kao nesposobna vlast u svim aspektima. Proglastiti okupaciju Kosova i Metohije od strane nato. Jedino logicno u medjunarodnim odnosima. Ili cemo nestati kao narod.

  18. Krajnje je vreme da se adekvatnim merama i odlukama ,koje bi bile usmerene na smirivanje tenzija na KiM, Kurtiju stane na put ,a za to nam je potrebna pomoć i podrška i većih sila …

  19. E baš me zanima šta će Vučević i Mojsilović uraditi kada se „pređe crvena linija“ !? Da ne udare možda po NATO trupama !?

  20. Па док је овај Милош на самој линији са војском, онај Бошко и његови хушкачи бучу по Београду! Класика.

  21. Srbima je stalo da se sve resi mirnim putem dok Kurti pravi nerede i izaziva sukobe!

  22. Jako je bitno da nas narod na KiM ostane miran, suzdrzan, da izbegne sukobe u koliko je to uopste i moguce, jer Kurti zeli sukobiti nas sa NATO pripadnicima.

  23. I kad je teška situacija i kada je sve u redu Srbija ne odustaje od KiM.

  24. Ako već situacija toliko rizična, dobro je što su crvene linije definisane.

  25. Vojska je na položajima i ovoga puta je ne treba ni vraćati, dok se ne ispune obaveze Prištine preuzete svim dosadašnjim sporazumima.

  26. Kakve crvene linije spominjete??? Ne smete nista osim crvenih linija. Samo bunite narod umesto da im objasnite pravo stanje stvari tj da srbija ne sme nista da uradi sto se tice angazovanja vojske i da treba da se smire stvari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.