„Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo“: Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora?

Ostavite komentar


  1. „Premijer“ reče da je ova „platforma kišobran pod koji…“. Opet lapsus. Siguran sam da je mislio na Šljivu.

  2. Ovo se normalnom svetu zove agresija na susednu državu.
    Hajde sada jednu deklaraciju za Srbe u Hrvatskoj .
    Što to ne urade.
    Radikali kupi malo oružje pa se osilili prema Bosni

  3. Manire se više raznih deklaracija radite nešto u korist običnog naroda radnika penzionera poljoprivrednicima samohrani roditeljima i uopšte srbije

  4. Znači opet „Karlovac, Karlobag, Virovitica“?
    Kad je onomad to bilo, i ono „sto Muslimana za jednog Srbina“ Vučić se useljavao u nekretninu. Da nije i sad ošacovao nešto skromno, tek da se skući? Dodik je namiren i tamo i ovde, na Dedinju….šta bi onda moglo biti? Ostaje samo ono sa glasanjem što je sada nezakonito:
    ako se bar ovako kobajagi „ujedinimo“ onda će biti „zakonito“ da našu vlast biraju Srbi iz Bosne da bi Vučić večito vladao, a naše Srbe će da im u Bosnu pošalje Vučić da njima izglasaju Dodika da vlada zauvek? Ruka ruku mije, da se ispomognemo?
    Jer, da se razumemo: Republika Srpska je deo ( entitet) teritorije druge, međunarodno priznate države, koja se zove Bosna i Hercegovina. NE postoji drugi način za ovu budalaštinu koju uvaljuju glupavom narodu nego da odu tamo i „oslobađaju svoj narod“ – ratom? Da li ste svi svesni toga ili da ponovim: SAMO RATOM. Jesmo li baš toliko glupi, pitam se odavno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.