Vučević: Nismo digli migove zbog dronova, te letelice dolaze sa Kosova da špijuniraju i biće eliminisane i pod našom kontrolom

Ostavite komentar


  1. Pošaljite im snimke da ne preleću, a vojsku izmestite iz objekata koji su nadgledani. Užas,kad čujedinjenih ovako objašnjenje

  2. Koliko razumem nismo ih uništili nego slobodno odleteše nazad sa snimljenim materijalom? Pa to smo mogli i bez MIGova.

  3. Ne vređajte nam inteligenciju.
    A zašto gospodine ministre nisu odmah eliminisani,čekali ste da osmotre situaciju,snime šta im treba i odu.Narod je izgubio veru u vojsku i policiju i nažalost sve institucije u Državi.

  4. Када ће ови напредни стручњаци да науче да је звање Врховни командант могуће само у ратним условима?

  5. Da, ti leteći tanjiri i dronovi sa posadom, dolaze iz naših kasarni!! Milo je stigao pre dva dana sa Milanovićem, Papom i Engleskim ambasadorom, leteli su iznad 6 kasarni i 5 aerodroma po Srbiji na visini od 9 metara, sve snimali tri sata jer Srbijanski (polovni) Migovi iz Staljinove ere, nisu mogli da upale pola dana!! Čak su mahali srbijanskim vojnicima (i oni njima), jer su mislili da je u pitanju “skrivena kamera”!!!

  6. Pa ako su to redovni letovi, zašto ste uopšte potencirali dizanje Migova, i to onda kada su se pojavili dronovi.
    Kada ste videli da vam se svi smeju zbog toga, brzo ste promenili ploću.

  7. Celavi eksradikal nije samo strucnjak za pendrecenje sopstvenog naroda vec i ekspert za ratno huskanje.Nek spremi svog sina za rat jer nasu decu nece dobiti.

  8. Tabloidi pogresno protumacili vrhovnikovo naredjenje?
    Doveli brninog sefa u nezgodnu situaciju neznalice?

  9. Krece predpranje i pranje Vuciceve gluposti sto je digao Mig-ove zbog dronova. Pa cak ni to ne umeju da lazu kako treba. Eto zabave za narod…

  10. Pazi ovo, vojska primetila kretanje letilica vec tri dana duz administrativne linije, a oni su mogli da ih obore topovima, raketama imitraljezima. Medjutim vrhovni je nasao resenje da podigne dva MIG-a. Pa kad su se sreli sa misljenjem da je to nonsens, odmah krenuli na vadjevinu.

  11. SA – 24 Grinch i rešen problem. Dežurstvo po 2 sata iza cerovog drveta, stolica i stalak.

  12. Sve nesposobnjakovici i diletanti, plaše narod i kidaju nam živce, a samo mlate praznu slamu i svoj narod na Sodrosu, Starici, Majdampeku u stanici policije, mostu u Sapcu…

  13. Ovo ni mala deca ne bi verovali.prave se klonovima sa takvim besmislenim lazovima.Koji bre dronovi.Ovaj je poceo da se glupira previse

  14. Ako su Migovi dignuti zbog redovne kontrole , kako navodite Ministre Vucevicu, cemu onda naredba vrhovnog komandanta ?

  15. Malo tablice malo dronovi, koje ćemo kasnije eliminisati? Liči na nedovoljnu sigurnost vazdušnog prostora!?

  16. Što se tiče kapaciteta za obaranje tih dronova, trenutno možemo da ih neutrališemo samo urokljivim očima. Takodje, „vrhovni komadant“ je izdao naredbu o podizanju Migova….. Verovatno da je bio sprečen da sam uzleti i dobije titulu „Crvenog barona“?!
    Smeje nam se ceo svet……

  17. Ma sve je ok… samo pročitajte stav 112. Ustava. Mi nemamo „Vrhovnog komandanta“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.