Miloš Vučević: Opozicija i njihovi mediji koriste tragediju da šire mržnju

Ostavite komentar


  1. Pismen narod cita a nepismen slusa, pismen razmislja svojom glavom a nepismen tudjom. Svako od nas ima izabranog lekara, a svi zajedno, imamo izabranog bolesnika. Nisu svi clanovi SNSa kriminalci, ali su svi kriminalci clanovi SNSa!

  2. Ko priča o širenju mržnje… pa i u ovakvim trenucima, kada smo očajni mislite o rejtingu a i sami znate da ste svojim činjenjem ovakve tragedije izazivate… Sram vas bilo

  3. Koje probleme je to resio vucic? Odavno ste zreli da vas narod nepovratno otera, a ove tragedije su itekako posledica vase bahatosti i ignorisanja drugacijeg misljenja.

  4. Uskoro stvarno nece biti ama bas nikome bitno sta je rekao vucevic.

  5. Au kakav licemer,idi onima u parovima drzi pridike i peritese od odgovornosti.

  6. pa gde nađu opozicione medije ?
    javite mi molim vas da i ja te medije gledam!!!!!!!

  7. Ministre, obiđite prvo i pretresite vaše sadašnje i bivše pripadnike oružanih snaga i siguran sam da ćete zapleniti znatan deo nelegalnog oružja. Isto je i sa policijom. Nije opizicija ta koja je dovela društvo u stanje anomije već političko delovanje vlasti u proteklih jedanaest godina.

  8. Sande, skoro nisam procitaj toliko sazet, sadrzajan I ubojit komenar… Ostao sam teksta. Nista u tvom komentaru se ne moze I dodatni ni od uzeti, bas koliko treba si za pametnog rekao.

  9. Ministre stidi se,sve što se događa u društvu uvek i u svakoj državi je odgovorna vlast.

  10. Pa nećete valjda da zabranite gradjanima da se posle ovakvih tragedija upitaju i to javno u kakvom to društvu živimo! Za vašu informaciju, gradjani žive u opštoj materijalnoj i pravnoj nesigurnosti, koliko ima ubistava i obračuna noževima na dnevnoj bazi, gaženja ljudi po pešačkim prelazima i trotoarima, koliko mržnje i netolerancije u beskrajnim monolozima vašeg šefa koji, by the way, vlada van Ustava, mi živimo u atmosferi stalnih državnih udara. Pa malo se priupitajte dokle tako nameravate da razgradjujete ovo društvo! Dokle će svi koji ne misle kao vi biti izdajnici?

  11. tragedija traje već 30 godina i u njoj svi imate zasluge

  12. Vučeviću, ne radi se ni o kakvoj zloupotrebi od strane opozicije. Ono što Vi i Vaša partija radite već godinama, to je zloupotreba.
    Protest je protiv vas, vi ste zlo ovog društva. Vi ste razlog što smo na dnu. Ni jedan problem nije rešan, samo su se nagomilali tokom godina vaše vlasti.

    Ne želimo da se to ponovi i zato je vreme da odete.

  13. Ja sam videla da predsednik koristi vreme namenjeno za saučešće porodicama i minut ćutanja da brani svoje medije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.