Miloš Vučević proglasio pobedu u gotovo svim gradovima i opštinama

Ostavite komentar


  1. Ko je ćelča sa kaže ko je pobedio na izborima? Bedni vučićev (namerno malim slovima) poltron.

  2. Kao nekad partija i tita tako sad buczavi šizofrenik određuje i projektuje svojim podređenim ko je pobedik i koliko procenata osvojio i onda se to plasira preko zvaničnika iz izbornih komisija i to su nama rezultati izbora…ono što smo videli tokom dana nisu nikakvi kol centri nego su to print distrubutivni centri u kojima se prepravljaju rezultati izbora odnosno popunjavaju se listići u onom broju koji nedostaju kako bi se opravdala projekcija tj. fantazija buczavog šizofrenika…tako vam je to srblji moji poslednjih 10 godina.

  3. Ne treba priznati kradju. Moraju da se dese novi izbori, 4 godine je mnogo za pljacku koja se desila. Opozicijo – pamet u glavu!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.