Miloš Vučević: Protesti imaju veze sa stranom službom, ali Srbija nije šaka zobi da je pozoba vrana

Ostavite komentar


  1. „Miloš Vučević: Protesti imaju veze sa stranom službom..“
    – Možda, mada sumnjam !
    – Ali je sigurno da formiranje kvazi-patriotskih i šatro-desnih stranaka ima veze sa domaćom „službom“ odn. povećim brojem njenih penzionisanih radnika. Srećom, sve te „stranke“ su na zadnjim izborima potonule.

  2. Sta fali tajnim sluzbama, pa oni nam pomazu da se resimo vas, sto se mene tice svi koji nam pomazu protiv vas su dobrodosli u ovu zemlju, pa bili oni i tajne sluzbe. Ja vece neprijatelje ove drzave od vas niti znam, niti mogu da zamislim, vi mu dodjete kao nevidljivi protivnik a vidljivi ste. Nadam se da svet cuje vapaj nas koji smo demokratski orijentisan deo naroda, i da ce nam pomoci da vas ne gledamo vise.

  3. Boze koja dubokoumna recenica a progutace nas bez xa im i za zub zapadnemo a vlast ce kao i svaka prethodna dobro da se snadje

  4. Ovaj ima sanse da postane premijer, jer se biraju samo oni koji sto manje znaju da bi pricali samo budalastine.

  5. Ovo sve sto je izjavio je najveca glupost koju sam cuo od Vucevica u novoj 2024 godini.Neprijatelji najveci drzave Srbije su partijski kadrovi koji obavljaji funkcije za koje nisu ni po kakvom osnovu dorasli a jedan od pravih primera je upravo Vucevic koji obavlja funkciju ministra bez adekvatnog obrazovanja i sposobnosti.Neprijatelji su unutar drzave Srbije koji je svojom nesposobnoscu na funkcijama od vrha do dna polako ali sigurno unistavaju.

  6. Protesti nemaju nikakve veze sa stranim sluzbama to i Vucevic zna ali cesto kada zeli da se pokaze izvali neku glupost.Savet mu je da kada nema nesto pametno da izjavi da se drzi one „Cutanje je zlato“ jer ce tada ispasti najpametniji.Nadam se da ce prilikom sledeceg deljenja funkcija Vucevic dobiti funkciju za koju ce biti bar delimicno sposoban a ne kao prilikom poslednje podele „Daj sta das samo da je funkcija“pa je preuzeo funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.

  7. Izjava Vucevica da su u proteste ukljucene strane sluzbe je najveca glupost koju je Vucevic izgovorio.A kad su u pitanju gradjani koji pametno razmisljaju njihova volja nije bila da se izbori pokradu.

  8. Ista praca koju ponavljaju svi nasilnici kao Vucic, Orban Erdogan, Putin, Kaczinski…

  9. Tipično fašističko podmetanje navodnog napada na državu.

    A šta drugo konju da mu padne na pamet nego zob….

    Jadna ova zemlja, svako ko i malo zna istoriju, vidi šta se događa i shvata kuda ova zemlja ide iako usted Evrope, Brnabićkino javno zahvaljivanje je bio jasan znak. Spasi Bože od ovih koji kao rak proždiru celo društvo, državu su već kompletno sebi podredili.

  10. Srbija je uvek imala najbolju vladu po VucevicuPitam se samo ko je postavio Anu Brnabic za premijera i po cijem nalogu?

  11. Evo nek dokaže da sam strani plaćenik!
    U opkladu: ako ne dokaže da zauvek odu odavde!

  12. Oni koriste toliko mali fond reči da je zastrašujuće koliko svakodnevno pokazuju koliko su nenačitani

  13. Ume li neko iz sns-a da formira jednu bar prostoptiširenu rečenicu ,a da nije vić viđena?

  14. Sve što je istina i poštenje vlast smatra da su to strani elementi. Njima je zaista strano biti pošten i braniti istinu. Oni to ne razmeju.

  15. Ne bi te sa tom pameću prešao u sledeći razred.Kao da čitaš udbino upustvo za početnike iz 1945.godine

  16. Tako je rekao i Milos Obilic pa mu odfikarise glavu na panju Turci osmanlije i zavrsismo u ropstvu narednih 300 gidina,istorijska je greska kada kazu 500 godina,trebamo da u taj dzak kukuruza da ubacimo mis otrova i raznih pesticida pa kada pocnu da zobaju da odustanu od Srbije,ali niko nije pametan pa da to uradi,ni vlast ni opozicija zarad dobrobiti gradjana Srbije.

  17. Ma daj bre kakve vise strane sluzbe.Ovo je totalno shizofreno drustvo.Zaista nam trba dobar DOKTOR!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.